Tamil Meaning of helen hayes
ஹெலன் ஹேயஸ்
Other Tamil words related to ஹெலன் ஹேயஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of helen hayes
- helen hunt jackson => ஹெலன் ஹன்ட் ஜாக்சன்
- helen keller => ஹெலன் கெல்லர்
- helen laura sumner woodbury => ஹெலன் லாரா சம்னர் வுட்பரி
- helen maria fiske hunt jackson => ஹெலன் மரியா ஃபிஸ்க் ஹன்ட் ஜாக்சன்
- helen newington wills => ஹெலன் நியூயிங்டன் வில்ஸ்
- helen of troy => ட்ராயின் ஹெலன்
- helen porter mitchell => ஹெலன் போர்ட்டர் மிட்செல்
- helen traubel => ஹெலன் டிராபெல்
- helen wills => ஹெலன் வில்ஸ்
- helen wills moody => ஹெலன் வில்ஸ் மூடி
Definitions and Meaning of helen hayes in English
helen hayes (n)
acclaimed actress of stage and screen (1900-1993)
FAQs About the word helen hayes
ஹெலன் ஹேயஸ்
acclaimed actress of stage and screen (1900-1993)
No synonyms found.
No antonyms found.
helen adams keller => ஹெலன் ஆடம்ஸ் கெல்லர், helen => ஹெலன், hele => ஹெலே, held => நடத்தப்பட்ட, helcoplasty => ஹெல்கோபிளாஸ்டி,