Tamil Meaning of francis bacon
francis bacon
Other Tamil words related to francis bacon
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of francis bacon
- francis albert sinatra => பிரான்சிஸ் ஆல்பர்ட் சினாட்ரா
- francic => ஃப்ராங்க்
- franchising => பிரான்சைசிங்
- franchisement => பிராஞ்சைஸ்
- franchised => ஃபிரான்சைஸ்ட்
- franchise tax => பிரான்சைஸ் வரி
- franchise => பிராஞ்சைசி
- franche-comte => பிரான்சே-கான்டே
- francesco petrarca => ஃபிரான்செஸ்கோ பெட்ரார்கா
- francesco della rovere => பிரான்செஸ்கோ டெல்லா ரோவரே
- francis beaumont => பிரான்சிஸ் பியூமோண்ட்
- francis crick => பிரான்சிஸ் கிரிக்
- francis drake => பிரான்சிஸ் டிரேக்
- francis edgar stanley => பிரான்சிஸ் எட்ஜர் ஸ்டான்லி
- francis everett townsend => பிரான்சிஸ் எவரட் டவுன்செண்ட்
- francis ferdinand => பிரான்சிஸ் ஃபெர்டினாண்ட்
- francis ford coppola => பிரான்சிஸ் போர்டு கோப்போலா
- francis galton => ஃபிரான்சிஸ் காల్டன்
- francis henry compton crick => பிரான்சிஸ் ஹென்றி காம்ப்டன் க்ரிக்
- francis hopkinson => பிரான்சிஸ் ஹாப்கின்சன்
Definitions and Meaning of francis bacon in English
francis bacon (n)
English statesman and philosopher; precursor of British empiricism; advocated inductive reasoning (1561-1626)
FAQs About the word francis bacon
Definition not available
English statesman and philosopher; precursor of British empiricism; advocated inductive reasoning (1561-1626)
No synonyms found.
No antonyms found.
francis albert sinatra => பிரான்சிஸ் ஆல்பர்ட் சினாட்ரா, francic => ஃப்ராங்க், franchising => பிரான்சைசிங், franchisement => பிராஞ்சைஸ், franchised => ஃபிரான்சைஸ்ட்,