Tamil Meaning of erythronium
எரித்ரோனியம்
Other Tamil words related to எரித்ரோனியம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erythronium
- erythromycin => எரித்ரோமைசின்
- erythrolysin => எரித்ரோலைசின்
- erythrolitmin => எரித்ரோலிட்மின்
- erythrolein => எரித்ரோலின்
- erythroleic => எரித்ரோலிக்
- erythroid => எரித்ராய்டு
- erythrogranulose => எரித்ரோகிரானுலோஸ்
- erythrogen => எரித்ரோஜென்
- erythrodextrin => எரித்ரோடெக்ஸ்ட்ரின்
- erythroderma => ఎரித்ரோடెர்மா
- erythronium albidum => எரித்ரோனியம் ஆல்பிடம்
- erythronium americanum => எரித்ரோனியம் அமெரிக்கானம்
- erythronium californicum => எரித்ரோனியம் கலிபோர்னிகம்
- erythronium grandiflorum => எரித்ரோனியம் கிரான்டிஃப்ளோரம்
- erythronium montanum => எரித்ரோனியம் மோன்டானம்
- erythrophleine => எரித்ரோஃப்லீன்
- erythrophyll => எரித்ரோபில்
- erythrophyllin => எரித்ரோஃபிலின்
- erythropoiesis => எரித்ரோபோயிசிஸ்
- erythropoietic => எரித்ரோபோயடிக்
Definitions and Meaning of erythronium in English
erythronium (n)
perennial bulbous herbs most of northern United States: dogtooth violet; adder's tongue; trout lily; fawn lily
erythronium (n.)
A name originally given (from its red acid) to the metal vanadium.
FAQs About the word erythronium
எரித்ரோனியம்
perennial bulbous herbs most of northern United States: dogtooth violet; adder's tongue; trout lily; fawn lilyA name originally given (from its red acid) to the
No synonyms found.
No antonyms found.
erythromycin => எரித்ரோமைசின், erythrolysin => எரித்ரோலைசின், erythrolitmin => எரித்ரோலிட்மின், erythrolein => எரித்ரோலின், erythroleic => எரித்ரோலிக்,