Tamil Meaning of erythrophleine
எரித்ரோஃப்லீன்
Other Tamil words related to எரித்ரோஃப்லீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erythrophleine
- erythronium montanum => எரித்ரோனியம் மோன்டானம்
- erythronium grandiflorum => எரித்ரோனியம் கிரான்டிஃப்ளோரம்
- erythronium californicum => எரித்ரோனியம் கலிபோர்னிகம்
- erythronium americanum => எரித்ரோனியம் அமெரிக்கானம்
- erythronium albidum => எரித்ரோனியம் ஆல்பிடம்
- erythronium => எரித்ரோனியம்
- erythromycin => எரித்ரோமைசின்
- erythrolysin => எரித்ரோலைசின்
- erythrolitmin => எரித்ரோலிட்மின்
- erythrolein => எரித்ரோலின்
- erythrophyll => எரித்ரோபில்
- erythrophyllin => எரித்ரோஃபிலின்
- erythropoiesis => எரித்ரோபோயிசிஸ்
- erythropoietic => எரித்ரோபோயடிக்
- erythropoietin => எரித்ரோபோயிடின்
- erythrosin => எரித்த்ரோசின்
- erythroxylaceae => எரித்ராக்ஸிலேசி
- erythroxylon => எரித்ராக்ஸிலோன்
- erythroxylon coca => எரித்ரோக்ஸிலோன் கோகா
- erythroxylon truxiuense => எரித்ரோக்ஸிலான் ட்ரக்ஸியூன்ஸ்
Definitions and Meaning of erythrophleine in English
erythrophleine (n.)
A white crystalline alkaloid, extracted from sassy bark (Erythrophleum Guineense).
FAQs About the word erythrophleine
எரித்ரோஃப்லீன்
A white crystalline alkaloid, extracted from sassy bark (Erythrophleum Guineense).
No synonyms found.
No antonyms found.
erythronium montanum => எரித்ரோனியம் மோன்டானம், erythronium grandiflorum => எரித்ரோனியம் கிரான்டிஃப்ளோரம், erythronium californicum => எரித்ரோனியம் கலிபோர்னிகம், erythronium americanum => எரித்ரோனியம் அமெரிக்கானம், erythronium albidum => எரித்ரோனியம் ஆல்பிடம்,