Tamil Meaning of erythrophyllin
எரித்ரோஃபிலின்
Other Tamil words related to எரித்ரோஃபிலின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erythrophyllin
- erythrophyll => எரித்ரோபில்
- erythrophleine => எரித்ரோஃப்லீன்
- erythronium montanum => எரித்ரோனியம் மோன்டானம்
- erythronium grandiflorum => எரித்ரோனியம் கிரான்டிஃப்ளோரம்
- erythronium californicum => எரித்ரோனியம் கலிபோர்னிகம்
- erythronium americanum => எரித்ரோனியம் அமெரிக்கானம்
- erythronium albidum => எரித்ரோனியம் ஆல்பிடம்
- erythronium => எரித்ரோனியம்
- erythromycin => எரித்ரோமைசின்
- erythrolysin => எரித்ரோலைசின்
- erythropoiesis => எரித்ரோபோயிசிஸ்
- erythropoietic => எரித்ரோபோயடிக்
- erythropoietin => எரித்ரோபோயிடின்
- erythrosin => எரித்த்ரோசின்
- erythroxylaceae => எரித்ராக்ஸிலேசி
- erythroxylon => எரித்ராக்ஸிலோன்
- erythroxylon coca => எரித்ரோக்ஸிலோன் கோகா
- erythroxylon truxiuense => எரித்ரோக்ஸிலான் ட்ரக்ஸியூன்ஸ்
- erythroxylum => எரித்திரோக்ஸிலம்
- erythrozyme => எரித்ரோசைம்
Definitions and Meaning of erythrophyllin in English
erythrophyllin (n.)
The red coloring matter of leaves, fruits, flowers, etc., in distinction from chlorophyll.
FAQs About the word erythrophyllin
எரித்ரோஃபிலின்
The red coloring matter of leaves, fruits, flowers, etc., in distinction from chlorophyll.
No synonyms found.
No antonyms found.
erythrophyll => எரித்ரோபில், erythrophleine => எரித்ரோஃப்லீன், erythronium montanum => எரித்ரோனியம் மோன்டானம், erythronium grandiflorum => எரித்ரோனியம் கிரான்டிஃப்ளோரம், erythronium californicum => எரித்ரோனியம் கலிபோர்னிகம்,