Tamil Meaning of erythronium californicum
எரித்ரோனியம் கலிபோர்னிகம்
Other Tamil words related to எரித்ரோனியம் கலிபோர்னிகம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erythronium californicum
- erythronium americanum => எரித்ரோனியம் அமெரிக்கானம்
- erythronium albidum => எரித்ரோனியம் ஆல்பிடம்
- erythronium => எரித்ரோனியம்
- erythromycin => எரித்ரோமைசின்
- erythrolysin => எரித்ரோலைசின்
- erythrolitmin => எரித்ரோலிட்மின்
- erythrolein => எரித்ரோலின்
- erythroleic => எரித்ரோலிக்
- erythroid => எரித்ராய்டு
- erythrogranulose => எரித்ரோகிரானுலோஸ்
- erythronium grandiflorum => எரித்ரோனியம் கிரான்டிஃப்ளோரம்
- erythronium montanum => எரித்ரோனியம் மோன்டானம்
- erythrophleine => எரித்ரோஃப்லீன்
- erythrophyll => எரித்ரோபில்
- erythrophyllin => எரித்ரோஃபிலின்
- erythropoiesis => எரித்ரோபோயிசிஸ்
- erythropoietic => எரித்ரோபோயடிக்
- erythropoietin => எரித்ரோபோயிடின்
- erythrosin => எரித்த்ரோசின்
- erythroxylaceae => எரித்ராக்ஸிலேசி
Definitions and Meaning of erythronium californicum in English
erythronium californicum (n)
California dogtooth violet with creamy white flowers sometimes yellow-tinged
FAQs About the word erythronium californicum
எரித்ரோனியம் கலிபோர்னிகம்
California dogtooth violet with creamy white flowers sometimes yellow-tinged
No synonyms found.
No antonyms found.
erythronium americanum => எரித்ரோனியம் அமெரிக்கானம், erythronium albidum => எரித்ரோனியம் ஆல்பிடம், erythronium => எரித்ரோனியம், erythromycin => எரித்ரோமைசின், erythrolysin => எரித்ரோலைசின்,