Tamil Meaning of erythrogen
எரித்ரோஜென்
Other Tamil words related to எரித்ரோஜென்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erythrogen
- erythrodextrin => எரித்ரோடெக்ஸ்ட்ரின்
- erythroderma => ఎரித்ரோடెர்மா
- erythrocytolysin => எரித்ரோசைட்டோலைசின்
- erythrocyte sedimentation rate => எரித்ரோசைட் செடிமெண்டேஷன் விகிதம்
- erythrocyte => எரித்ரோசைட்
- erythrocin => எரித்ரோசின்
- erythrochroic => எரித்ரோக்ரோயிக்
- erythrocebus patas => பாடாஸ் குரங்கு
- erythrocebus => எரித்ரோசெபஸ்
- erythroblastosis fetalis => எரித்ரோப்ளாஸ்டோஸிஸ் பீட்டாலிஸ்
- erythrogranulose => எரித்ரோகிரானுலோஸ்
- erythroid => எரித்ராய்டு
- erythroleic => எரித்ரோலிக்
- erythrolein => எரித்ரோலின்
- erythrolitmin => எரித்ரோலிட்மின்
- erythrolysin => எரித்ரோலைசின்
- erythromycin => எரித்ரோமைசின்
- erythronium => எரித்ரோனியம்
- erythronium albidum => எரித்ரோனியம் ஆல்பிடம்
- erythronium americanum => எரித்ரோனியம் அமெரிக்கானம்
Definitions and Meaning of erythrogen in English
erythrogen (n.)
Carbon disulphide; -- so called from certain red compounds which it produces in combination with other substances.
A substance reddened by acids, which is supposed to be contained in flowers.
A crystalline substance obtained from diseased bile, which becomes blood-red when acted on by nitric acid or ammonia.
FAQs About the word erythrogen
எரித்ரோஜென்
Carbon disulphide; -- so called from certain red compounds which it produces in combination with other substances., A substance reddened by acids, which is supp
No synonyms found.
No antonyms found.
erythrodextrin => எரித்ரோடெக்ஸ்ட்ரின், erythroderma => ఎரித்ரோடెர்மா, erythrocytolysin => எரித்ரோசைட்டோலைசின், erythrocyte sedimentation rate => எரித்ரோசைட் செடிமெண்டேஷன் விகிதம், erythrocyte => எரித்ரோசைட்,