Tamil Meaning of erythrocebus
எரித்ரோசெபஸ்
Other Tamil words related to எரித்ரோசெபஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erythrocebus
- erythroblastosis fetalis => எரித்ரோப்ளாஸ்டோஸிஸ் பீட்டாலிஸ்
- erythroblastosis => எரித்ரோபிளாஸ்டோசிஸ்
- erythroblast => எரித்ரோபிலாஸ்ட்
- erythrite => எரித்ரைட்
- erythrism => எரித்ரிஸம்
- erythrine => --
- erythrina vespertilio => எரித்ரினா வெஸ்பெர்டிலியோ
- erythrina variegata => எரித்ரினா வேரியகடா
- erythrina lysistemon => எரித்ரினா லைசிஸ்டெமான்
- erythrina indica => முள் முருங்கை
- erythrocebus patas => பாடாஸ் குரங்கு
- erythrochroic => எரித்ரோக்ரோயிக்
- erythrocin => எரித்ரோசின்
- erythrocyte => எரித்ரோசைட்
- erythrocyte sedimentation rate => எரித்ரோசைட் செடிமெண்டேஷன் விகிதம்
- erythrocytolysin => எரித்ரோசைட்டோலைசின்
- erythroderma => ఎரித்ரோடెர்மா
- erythrodextrin => எரித்ரோடெக்ஸ்ட்ரின்
- erythrogen => எரித்ரோஜென்
- erythrogranulose => எரித்ரோகிரானுலோஸ்
Definitions and Meaning of erythrocebus in English
erythrocebus (n)
patas
FAQs About the word erythrocebus
எரித்ரோசெபஸ்
patas
No synonyms found.
No antonyms found.
erythroblastosis fetalis => எரித்ரோப்ளாஸ்டோஸிஸ் பீட்டாலிஸ், erythroblastosis => எரித்ரோபிளாஸ்டோசிஸ், erythroblast => எரித்ரோபிலாஸ்ட், erythrite => எரித்ரைட், erythrism => எரித்ரிஸம்,