Tamil Meaning of erythrine
--
Other Tamil words related to --
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erythrine
- erythrina vespertilio => எரித்ரினா வெஸ்பெர்டிலியோ
- erythrina variegata => எரித்ரினா வேரியகடா
- erythrina lysistemon => எரித்ரினா லைசிஸ்டெமான்
- erythrina indica => முள் முருங்கை
- erythrina crista-galli => Erythrina crista-galli
- erythrina corallodendrum => மகுல்
- erythrina => எரித்ரினா
- erythrin => எரித்ரின்
- erythric => எரித்ரிக்
- erythrean => எரித்ரியன்
- erythrism => எரித்ரிஸம்
- erythrite => எரித்ரைட்
- erythroblast => எரித்ரோபிலாஸ்ட்
- erythroblastosis => எரித்ரோபிளாஸ்டோசிஸ்
- erythroblastosis fetalis => எரித்ரோப்ளாஸ்டோஸிஸ் பீட்டாலிஸ்
- erythrocebus => எரித்ரோசெபஸ்
- erythrocebus patas => பாடாஸ் குரங்கு
- erythrochroic => எரித்ரோக்ரோயிக்
- erythrocin => எரித்ரோசின்
- erythrocyte => எரித்ரோசைட்
Definitions and Meaning of erythrine in English
erythrine (n.)
A colorless crystalline substance, C20H22O10, extracted from certain lichens, as the various species of Rocella. It is a derivative of orsellinic acid. So called because of certain red compounds derived from it. Called also erythric acid.
See Erythrite, 2.
FAQs About the word erythrine
--
A colorless crystalline substance, C20H22O10, extracted from certain lichens, as the various species of Rocella. It is a derivative of orsellinic acid. So calle
No synonyms found.
No antonyms found.
erythrina vespertilio => எரித்ரினா வெஸ்பெர்டிலியோ, erythrina variegata => எரித்ரினா வேரியகடா, erythrina lysistemon => எரித்ரினா லைசிஸ்டெமான், erythrina indica => முள் முருங்கை, erythrina crista-galli => Erythrina crista-galli,