Tamil Meaning of edna ferber
எட்னா ஃபர்பர்
Other Tamil words related to எட்னா ஃபர்பர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edna ferber
- edmund wilson => எட்மண்ட் வில்சன்
- edmund spenser => எட்மண்ட் ஸ்பென்சர்
- edmund malone => எட்மண்ட் மலோன்
- edmund kean => எட்மண்ட் கீன்
- edmund ironside => எட்மண்ட் அயர்ன்சைட்
- edmund ii => எட்மண்ட் II
- edmund i => எட்மண்ட் I
- edmund husserl => எட்மன்ட் ஹூசெர்ல்
- edmund hillary => எட்மண்ட் ஹிலாரி
- edmund halley => எட்மண்ட் ஹாலி
- edna millay => எட்னா மில்லே
- edna o'brien => எட்னா ஓ'ப்ரியன்
- edna saint vincent millay => எட்னா செயிண்ட் வின்சென்ட் மில்லே
- edo => ஏடோ
- edomite => எடோமைட்
- edouard lemaitre => எட்வர்ட் லெமைட்ரே
- edouard manet => எடுவர்ட் மானெட்
- edouard vuillard => எட்வர்ட் வுல்லார்ட்
- edp => இடிபி
- edriophthalma => எட்ரியோப்தால்மா
Definitions and Meaning of edna ferber in English
edna ferber (n)
United States novelist; author of several popular novels (1887-1968)
FAQs About the word edna ferber
எட்னா ஃபர்பர்
United States novelist; author of several popular novels (1887-1968)
No synonyms found.
No antonyms found.
edmund wilson => எட்மண்ட் வில்சன், edmund spenser => எட்மண்ட் ஸ்பென்சர், edmund malone => எட்மண்ட் மலோன், edmund kean => எட்மண்ட் கீன், edmund ironside => எட்மண்ட் அயர்ன்சைட்,