Tamil Meaning of edmund spenser
எட்மண்ட் ஸ்பென்சர்
Other Tamil words related to எட்மண்ட் ஸ்பென்சர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edmund spenser
- edmund malone => எட்மண்ட் மலோன்
- edmund kean => எட்மண்ட் கீன்
- edmund ironside => எட்மண்ட் அயர்ன்சைட்
- edmund ii => எட்மண்ட் II
- edmund i => எட்மண்ட் I
- edmund husserl => எட்மன்ட் ஹூசெர்ல்
- edmund hillary => எட்மண்ட் ஹிலாரி
- edmund halley => எட்மண்ட் ஹாலி
- edmund charles edouard genet => எட்மண்ட் சார்லஸ் எடோவார்ட் ஜெனெட்
- edmund cartwright => எட்மண்ட் கார்ட்ரைட்
- edmund wilson => எட்மண்ட் வில்சன்
- edna ferber => எட்னா ஃபர்பர்
- edna millay => எட்னா மில்லே
- edna o'brien => எட்னா ஓ'ப்ரியன்
- edna saint vincent millay => எட்னா செயிண்ட் வின்சென்ட் மில்லே
- edo => ஏடோ
- edomite => எடோமைட்
- edouard lemaitre => எட்வர்ட் லெமைட்ரே
- edouard manet => எடுவர்ட் மானெட்
- edouard vuillard => எட்வர்ட் வுல்லார்ட்
Definitions and Meaning of edmund spenser in English
edmund spenser (n)
English poet who wrote an allegorical romance celebrating Elizabeth I in the Spenserian stanza (1552-1599)
FAQs About the word edmund spenser
எட்மண்ட் ஸ்பென்சர்
English poet who wrote an allegorical romance celebrating Elizabeth I in the Spenserian stanza (1552-1599)
No synonyms found.
No antonyms found.
edmund malone => எட்மண்ட் மலோன், edmund kean => எட்மண்ட் கீன், edmund ironside => எட்மண்ட் அயர்ன்சைட், edmund ii => எட்மண்ட் II, edmund i => எட்மண்ட் I,