Tamil Meaning of edmund halley
எட்மண்ட் ஹாலி
Other Tamil words related to எட்மண்ட் ஹாலி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edmund halley
- edmund charles edouard genet => எட்மண்ட் சார்லஸ் எடோவார்ட் ஜெனெட்
- edmund cartwright => எட்மண்ட் கார்ட்ரைட்
- edmund burke => எட்மண்ட் பர்க்
- edmontosaurus => எட்மோண்டோசரஸ்
- edmonton => எட்மான்டன்
- edmond rostand => எட்மண்ட் ரோஸ்ட்ன்ட்
- edmond malone => எட்மண்ட் மலோன்
- edmond louis antoine huot de goncourt => எட்மண்ட் லூயிஸ் ஆண்டோய்ன் ஹூயோட் டி கோன்கோர்ட்
- edmond hoyle => எட்மண்ட் ஹொயில்
- edmond halley => எட்மண்ட் ஹாலி
- edmund hillary => எட்மண்ட் ஹிலாரி
- edmund husserl => எட்மன்ட் ஹூசெர்ல்
- edmund i => எட்மண்ட் I
- edmund ii => எட்மண்ட் II
- edmund ironside => எட்மண்ட் அயர்ன்சைட்
- edmund kean => எட்மண்ட் கீன்
- edmund malone => எட்மண்ட் மலோன்
- edmund spenser => எட்மண்ட் ஸ்பென்சர்
- edmund wilson => எட்மண்ட் வில்சன்
- edna ferber => எட்னா ஃபர்பர்
Definitions and Meaning of edmund halley in English
edmund halley (n)
English astronomer who used Newton's laws of motion to predict the period of a comet (1656-1742)
FAQs About the word edmund halley
எட்மண்ட் ஹாலி
English astronomer who used Newton's laws of motion to predict the period of a comet (1656-1742)
No synonyms found.
No antonyms found.
edmund charles edouard genet => எட்மண்ட் சார்லஸ் எடோவார்ட் ஜெனெட், edmund cartwright => எட்மண்ட் கார்ட்ரைட், edmund burke => எட்மண்ட் பர்க், edmontosaurus => எட்மோண்டோசரஸ், edmonton => எட்மான்டன்,