Tamil Meaning of edmond rostand
எட்மண்ட் ரோஸ்ட்ன்ட்
Other Tamil words related to எட்மண்ட் ரோஸ்ட்ன்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edmond rostand
- edmond malone => எட்மண்ட் மலோன்
- edmond louis antoine huot de goncourt => எட்மண்ட் லூயிஸ் ஆண்டோய்ன் ஹூயோட் டி கோன்கோர்ட்
- edmond hoyle => எட்மண்ட் ஹொயில்
- edmond halley => எட்மண்ட் ஹாலி
- edmond de goncourt => எட்மண்ட் டி கோன்கோர்ட்
- edituate => எடிடியுவேட்
- editress => ஆசிரியர்
- editorship => தொகுப்பாசிரியர் பணி
- editorially => ஆசிரியராக
- editorialize => ஆசிரியக் குறிப்பு எழுது
- edmonton => எட்மான்டன்
- edmontosaurus => எட்மோண்டோசரஸ்
- edmund burke => எட்மண்ட் பர்க்
- edmund cartwright => எட்மண்ட் கார்ட்ரைட்
- edmund charles edouard genet => எட்மண்ட் சார்லஸ் எடோவார்ட் ஜெனெட்
- edmund halley => எட்மண்ட் ஹாலி
- edmund hillary => எட்மண்ட் ஹிலாரி
- edmund husserl => எட்மன்ட் ஹூசெர்ல்
- edmund i => எட்மண்ட் I
- edmund ii => எட்மண்ட் II
Definitions and Meaning of edmond rostand in English
edmond rostand (n)
French dramatist and poet whose play immortalized Cyrano de Bergerac (1868-1918)
FAQs About the word edmond rostand
எட்மண்ட் ரோஸ்ட்ன்ட்
French dramatist and poet whose play immortalized Cyrano de Bergerac (1868-1918)
No synonyms found.
No antonyms found.
edmond malone => எட்மண்ட் மலோன், edmond louis antoine huot de goncourt => எட்மண்ட் லூயிஸ் ஆண்டோய்ன் ஹூயோட் டி கோன்கோர்ட், edmond hoyle => எட்மண்ட் ஹொயில், edmond halley => எட்மண்ட் ஹாலி, edmond de goncourt => எட்மண்ட் டி கோன்கோர்ட்,