Tamil Meaning of edmund burke
எட்மண்ட் பர்க்
Other Tamil words related to எட்மண்ட் பர்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edmund burke
- edmontosaurus => எட்மோண்டோசரஸ்
- edmonton => எட்மான்டன்
- edmond rostand => எட்மண்ட் ரோஸ்ட்ன்ட்
- edmond malone => எட்மண்ட் மலோன்
- edmond louis antoine huot de goncourt => எட்மண்ட் லூயிஸ் ஆண்டோய்ன் ஹூயோட் டி கோன்கோர்ட்
- edmond hoyle => எட்மண்ட் ஹொயில்
- edmond halley => எட்மண்ட் ஹாலி
- edmond de goncourt => எட்மண்ட் டி கோன்கோர்ட்
- edituate => எடிடியுவேட்
- editress => ஆசிரியர்
- edmund cartwright => எட்மண்ட் கார்ட்ரைட்
- edmund charles edouard genet => எட்மண்ட் சார்லஸ் எடோவார்ட் ஜெனெட்
- edmund halley => எட்மண்ட் ஹாலி
- edmund hillary => எட்மண்ட் ஹிலாரி
- edmund husserl => எட்மன்ட் ஹூசெர்ல்
- edmund i => எட்மண்ட் I
- edmund ii => எட்மண்ட் II
- edmund ironside => எட்மண்ட் அயர்ன்சைட்
- edmund kean => எட்மண்ட் கீன்
- edmund malone => எட்மண்ட் மலோன்
Definitions and Meaning of edmund burke in English
edmund burke (n)
British statesman famous for his oratory; pleaded the cause of the American colonists in British Parliament and defended the parliamentary system (1729-1797)
FAQs About the word edmund burke
எட்மண்ட் பர்க்
British statesman famous for his oratory; pleaded the cause of the American colonists in British Parliament and defended the parliamentary system (1729-1797)
No synonyms found.
No antonyms found.
edmontosaurus => எட்மோண்டோசரஸ், edmonton => எட்மான்டன், edmond rostand => எட்மண்ட் ரோஸ்ட்ன்ட், edmond malone => எட்மண்ட் மலோன், edmond louis antoine huot de goncourt => எட்மண்ட் லூயிஸ் ஆண்டோய்ன் ஹூயோட் டி கோன்கோர்ட்,