Tamil Meaning of edna o'brien
எட்னா ஓ'ப்ரியன்
Other Tamil words related to எட்னா ஓ'ப்ரியன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edna o'brien
- edna millay => எட்னா மில்லே
- edna ferber => எட்னா ஃபர்பர்
- edmund wilson => எட்மண்ட் வில்சன்
- edmund spenser => எட்மண்ட் ஸ்பென்சர்
- edmund malone => எட்மண்ட் மலோன்
- edmund kean => எட்மண்ட் கீன்
- edmund ironside => எட்மண்ட் அயர்ன்சைட்
- edmund ii => எட்மண்ட் II
- edmund i => எட்மண்ட் I
- edmund husserl => எட்மன்ட் ஹூசெர்ல்
- edna saint vincent millay => எட்னா செயிண்ட் வின்சென்ட் மில்லே
- edo => ஏடோ
- edomite => எடோமைட்
- edouard lemaitre => எட்வர்ட் லெமைட்ரே
- edouard manet => எடுவர்ட் மானெட்
- edouard vuillard => எட்வர்ட் வுல்லார்ட்
- edp => இடிபி
- edriophthalma => எட்ரியோப்தால்மா
- edriophthalmous => எட்ரியோப்தால்மஸ்
- edronax => எட்ரோனாக்ஸ்
Definitions and Meaning of edna o'brien in English
edna o'brien (n)
Irish writer (born in 1932)
FAQs About the word edna o'brien
எட்னா ஓ'ப்ரியன்
Irish writer (born in 1932)
No synonyms found.
No antonyms found.
edna millay => எட்னா மில்லே , edna ferber => எட்னா ஃபர்பர், edmund wilson => எட்மண்ட் வில்சன், edmund spenser => எட்மண்ட் ஸ்பென்சர், edmund malone => எட்மண்ட் மலோன்,