Tamil Meaning of edna millay
எட்னா மில்லே
Other Tamil words related to எட்னா மில்லே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edna millay
- edna ferber => எட்னா ஃபர்பர்
- edmund wilson => எட்மண்ட் வில்சன்
- edmund spenser => எட்மண்ட் ஸ்பென்சர்
- edmund malone => எட்மண்ட் மலோன்
- edmund kean => எட்மண்ட் கீன்
- edmund ironside => எட்மண்ட் அயர்ன்சைட்
- edmund ii => எட்மண்ட் II
- edmund i => எட்மண்ட் I
- edmund husserl => எட்மன்ட் ஹூசெர்ல்
- edmund hillary => எட்மண்ட் ஹிலாரி
- edna o'brien => எட்னா ஓ'ப்ரியன்
- edna saint vincent millay => எட்னா செயிண்ட் வின்சென்ட் மில்லே
- edo => ஏடோ
- edomite => எடோமைட்
- edouard lemaitre => எட்வர்ட் லெமைட்ரே
- edouard manet => எடுவர்ட் மானெட்
- edouard vuillard => எட்வர்ட் வுல்லார்ட்
- edp => இடிபி
- edriophthalma => எட்ரியோப்தால்மா
- edriophthalmous => எட்ரியோப்தால்மஸ்
Definitions and Meaning of edna millay in English
edna millay (n)
United States poet (1892-1950)
FAQs About the word edna millay
எட்னா மில்லே
United States poet (1892-1950)
No synonyms found.
No antonyms found.
edna ferber => எட்னா ஃபர்பர், edmund wilson => எட்மண்ட் வில்சன், edmund spenser => எட்மண்ட் ஸ்பென்சர், edmund malone => எட்மண்ட் மலோன், edmund kean => எட்மண்ட் கீன்,