Tamil Meaning of charles cornwallis
சார்லஸ் கார்ன்வாலிஸ்
Other Tamil words related to சார்லஸ் கார்ன்வாலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles cornwallis
- charles christopher parker => சார்லஸ் கிறிஸ்டோபர் பார்க்கர்
- charles camille saint-saens => சார்லஸ் கேமில் செண்ட்-செய்ன்ஸ்
- charles bullfinch => சார்லஸ் புல்பின்ச்
- charles baudelaire => சார்லஸ் பாடலேர்
- charles augustus lindbergh => சார்லஸ் ஆகஸ்ட்ஸ் லிண்ட்பர்க்
- charles augustin de coulomb => சார்லஸ் ஆகஸ்டின் டி கூலோம்ப்
- charles andre joseph marie de gaulle => சார்லஸ் ஆண்ட்ரே ஜோசப் மேரி டி கால்
- charles a. lindbergh => சார்லஸ் ஏ. லிண்ட்பெர்க்
- charles => சார்லஸ்
- charleroi => ஷார்லேர்ஹாய்
- charles dana gibson => சார்ல்ஸ் டேனா கீப்ஸன்
- charles darwin => சார்லஸ் டார்வின்
- charles de gaulle => சார்லஸ் டி கால்
- charles dickens => சார்லஸ் டிக்கன்ஸ்
- charles digby harrod => சார்லஸ் டிஜ்பி ஹேரோட்
- charles dillon stengel => சார்லஸ் டில்லன் ஸ்டெங்கல்
- charles dodgson => சார்லஸ் டாஜ்சன்
- charles dudley warner => சார்லஸ் டட்லி வார்னர்
- charles eames => சார்லஸ் இம்ஸ்
- charles edouard jeanneret => சார்லஸ் எடுவர்டு ஜீனரெட்
Definitions and Meaning of charles cornwallis in English
charles cornwallis (n)
commander of the British forces in the American War of Independence; was defeated by American and French troops at Yorktown (1738-1805)
FAQs About the word charles cornwallis
சார்லஸ் கார்ன்வாலிஸ்
commander of the British forces in the American War of Independence; was defeated by American and French troops at Yorktown (1738-1805)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles christopher parker => சார்லஸ் கிறிஸ்டோபர் பார்க்கர், charles camille saint-saens => சார்லஸ் கேமில் செண்ட்-செய்ன்ஸ், charles bullfinch => சார்லஸ் புல்பின்ச், charles baudelaire => சார்லஸ் பாடலேர், charles augustus lindbergh => சார்லஸ் ஆகஸ்ட்ஸ் லிண்ட்பர்க்,