Tamil Meaning of charles de gaulle
சார்லஸ் டி கால்
Other Tamil words related to சார்லஸ் டி கால்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles de gaulle
- charles darwin => சார்லஸ் டார்வின்
- charles dana gibson => சார்ல்ஸ் டேனா கீப்ஸன்
- charles cornwallis => சார்லஸ் கார்ன்வாலிஸ்
- charles christopher parker => சார்லஸ் கிறிஸ்டோபர் பார்க்கர்
- charles camille saint-saens => சார்லஸ் கேமில் செண்ட்-செய்ன்ஸ்
- charles bullfinch => சார்லஸ் புல்பின்ச்
- charles baudelaire => சார்லஸ் பாடலேர்
- charles augustus lindbergh => சார்லஸ் ஆகஸ்ட்ஸ் லிண்ட்பர்க்
- charles augustin de coulomb => சார்லஸ் ஆகஸ்டின் டி கூலோம்ப்
- charles andre joseph marie de gaulle => சார்லஸ் ஆண்ட்ரே ஜோசப் மேரி டி கால்
- charles dickens => சார்லஸ் டிக்கன்ஸ்
- charles digby harrod => சார்லஸ் டிஜ்பி ஹேரோட்
- charles dillon stengel => சார்லஸ் டில்லன் ஸ்டெங்கல்
- charles dodgson => சார்லஸ் டாஜ்சன்
- charles dudley warner => சார்லஸ் டட்லி வார்னர்
- charles eames => சார்லஸ் இம்ஸ்
- charles edouard jeanneret => சார்லஸ் எடுவர்டு ஜீனரெட்
- charles edward berry => சார்லஸ் எட்வர்டு பெர்ரி
- charles edward ives => சார்லஸ் எட்வர்ட் ஐவ்ஸ்
- charles evans hughes => சார்லஸ் எவான்ஸ் ஹியூஸ்
Definitions and Meaning of charles de gaulle in English
charles de gaulle (n)
French general and statesman who became very popular during World War II as the leader of the Free French forces in exile (1890-1970)
FAQs About the word charles de gaulle
சார்லஸ் டி கால்
French general and statesman who became very popular during World War II as the leader of the Free French forces in exile (1890-1970)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles darwin => சார்லஸ் டார்வின், charles dana gibson => சார்ல்ஸ் டேனா கீப்ஸன், charles cornwallis => சார்லஸ் கார்ன்வாலிஸ், charles christopher parker => சார்லஸ் கிறிஸ்டோபர் பார்க்கர், charles camille saint-saens => சார்லஸ் கேமில் செண்ட்-செய்ன்ஸ்,