Tamil Meaning of charles edouard jeanneret
சார்லஸ் எடுவர்டு ஜீனரெட்
Other Tamil words related to சார்லஸ் எடுவர்டு ஜீனரெட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles edouard jeanneret
- charles eames => சார்லஸ் இம்ஸ்
- charles dudley warner => சார்லஸ் டட்லி வார்னர்
- charles dodgson => சார்லஸ் டாஜ்சன்
- charles dillon stengel => சார்லஸ் டில்லன் ஸ்டெங்கல்
- charles digby harrod => சார்லஸ் டிஜ்பி ஹேரோட்
- charles dickens => சார்லஸ் டிக்கன்ஸ்
- charles de gaulle => சார்லஸ் டி கால்
- charles darwin => சார்லஸ் டார்வின்
- charles dana gibson => சார்ல்ஸ் டேனா கீப்ஸன்
- charles cornwallis => சார்லஸ் கார்ன்வாலிஸ்
- charles edward berry => சார்லஸ் எட்வர்டு பெர்ரி
- charles edward ives => சார்லஸ் எட்வர்ட் ஐவ்ஸ்
- charles evans hughes => சார்லஸ் எவான்ஸ் ஹியூஸ்
- charles farrar browne => சார்லஸ் பரார் பிரவுன்
- charles follen mckim => சார்லஸ் ஃபோலன் மெக்கிம்
- charles fourier => சார்லஸ் போரியர்
- charles francis hall => சார்லஸ் பிரான்சிஸ் ஹால்
- charles francois gounod => சார்லஸ் பிரான்ச ois கனோட்
- charles franklin kettering => சார்ல்ஸ் பிராங்க்ளின் கெட்டரிங்
- charles frederick menninger => சார்லஸ் ஃப்ரெடெரிக் மெனிங்கர்
Definitions and Meaning of charles edouard jeanneret in English
charles edouard jeanneret (n)
French architect (born in Switzerland) (1887-1965)
FAQs About the word charles edouard jeanneret
சார்லஸ் எடுவர்டு ஜீனரெட்
French architect (born in Switzerland) (1887-1965)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles eames => சார்லஸ் இம்ஸ், charles dudley warner => சார்லஸ் டட்லி வார்னர், charles dodgson => சார்லஸ் டாஜ்சன், charles dillon stengel => சார்லஸ் டில்லன் ஸ்டெங்கல், charles digby harrod => சார்லஸ் டிஜ்பி ஹேரோட்,