Tamil Meaning of charles bullfinch
சார்லஸ் புல்பின்ச்
Other Tamil words related to சார்லஸ் புல்பின்ச்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles bullfinch
- charles baudelaire => சார்லஸ் பாடலேர்
- charles augustus lindbergh => சார்லஸ் ஆகஸ்ட்ஸ் லிண்ட்பர்க்
- charles augustin de coulomb => சார்லஸ் ஆகஸ்டின் டி கூலோம்ப்
- charles andre joseph marie de gaulle => சார்லஸ் ஆண்ட்ரே ஜோசப் மேரி டி கால்
- charles a. lindbergh => சார்லஸ் ஏ. லிண்ட்பெர்க்
- charles => சார்லஸ்
- charleroi => ஷார்லேர்ஹாய்
- charlemagne => சார்லிமேன்
- charlatanry => மோசடி
- charlatanism => ஏமாற்றுதல்
- charles camille saint-saens => சார்லஸ் கேமில் செண்ட்-செய்ன்ஸ்
- charles christopher parker => சார்லஸ் கிறிஸ்டோபர் பார்க்கர்
- charles cornwallis => சார்லஸ் கார்ன்வாலிஸ்
- charles dana gibson => சார்ல்ஸ் டேனா கீப்ஸன்
- charles darwin => சார்லஸ் டார்வின்
- charles de gaulle => சார்லஸ் டி கால்
- charles dickens => சார்லஸ் டிக்கன்ஸ்
- charles digby harrod => சார்லஸ் டிஜ்பி ஹேரோட்
- charles dillon stengel => சார்லஸ் டில்லன் ஸ்டெங்கல்
- charles dodgson => சார்லஸ் டாஜ்சன்
Definitions and Meaning of charles bullfinch in English
charles bullfinch (n)
United States architect who designed the Capitol Building in Washington which served as a model for state capitols throughout the United States (1763-1844)
FAQs About the word charles bullfinch
சார்லஸ் புல்பின்ச்
United States architect who designed the Capitol Building in Washington which served as a model for state capitols throughout the United States (1763-1844)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles baudelaire => சார்லஸ் பாடலேர், charles augustus lindbergh => சார்லஸ் ஆகஸ்ட்ஸ் லிண்ட்பர்க், charles augustin de coulomb => சார்லஸ் ஆகஸ்டின் டி கூலோம்ப், charles andre joseph marie de gaulle => சார்லஸ் ஆண்ட்ரே ஜோசப் மேரி டி கால், charles a. lindbergh => சார்லஸ் ஏ. லிண்ட்பெர்க்,