Tamil Meaning of charleroi
ஷார்லேர்ஹாய்
Other Tamil words related to ஷார்லேர்ஹாய்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charleroi
- charles => சார்லஸ்
- charles a. lindbergh => சார்லஸ் ஏ. லிண்ட்பெர்க்
- charles andre joseph marie de gaulle => சார்லஸ் ஆண்ட்ரே ஜோசப் மேரி டி கால்
- charles augustin de coulomb => சார்லஸ் ஆகஸ்டின் டி கூலோம்ப்
- charles augustus lindbergh => சார்லஸ் ஆகஸ்ட்ஸ் லிண்ட்பர்க்
- charles baudelaire => சார்லஸ் பாடலேர்
- charles bullfinch => சார்லஸ் புல்பின்ச்
- charles camille saint-saens => சார்லஸ் கேமில் செண்ட்-செய்ன்ஸ்
- charles christopher parker => சார்லஸ் கிறிஸ்டோபர் பார்க்கர்
- charles cornwallis => சார்லஸ் கார்ன்வாலிஸ்
Definitions and Meaning of charleroi in English
charleroi (n)
city in southwestern Belgium; center of an industrial region
FAQs About the word charleroi
ஷார்லேர்ஹாய்
city in southwestern Belgium; center of an industrial region
No synonyms found.
No antonyms found.
charlemagne => சார்லிமேன், charlatanry => மோசடி, charlatanism => ஏமாற்றுதல், charlatanical => மோசமான, charlatanic => வஞ்சனை,