Tamil Meaning of betula
பேடுலா
Other Tamil words related to பேடுலா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of betula
- betty naomi goldstein friedan => பெட்டி நாஒமி கோல்ட்ஸ்டைன் ஃப்ரைடன்
- betty naomi friedan => பெட்டி நாஓமி ஃப்ரீடன்
- betty friedan => பெட்டி ஃப்ரேடன்
- betty => பெட்டி
- bettor => பெட்டர்
- bettongia => பெட்டோங்கியா
- bettong => பெட்டாங்
- betting shop => பந்தயக் கடை
- betting odds => சூதாட்ட வாய்ப்புக்கள்
- betting => பந்தயம்
- betula alleghaniensis => பெடுலா அல்லெகானியென்சிஸ்
- betula cordifolia => பெட்யுலா கோர்டிபோலிய்யா
- betula fontinalis => பிடூலா ஃபோண்டினாலிஸ்
- betula glandulosa => பெதுலா க்ளாண்ட்லோசா
- betula lenta => பெட்டூலா லென்டா
- betula leutea => பெடுலா லுட்டியா
- betula neoalaskana => பெடுலா நியோஅலாஸ்கானா
- betula nigra => பெடுலா நிக்ரா
- betula papyrifera => பேப்பர் பிர்ச் மரம்
- betula pendula => பெட்டுலா பெண்டுலா
Definitions and Meaning of betula in English
betula (n)
a genus of trees of the family Betulaceae (such as birches)
FAQs About the word betula
பேடுலா
a genus of trees of the family Betulaceae (such as birches)
No synonyms found.
No antonyms found.
betty naomi goldstein friedan => பெட்டி நாஒமி கோல்ட்ஸ்டைன் ஃப்ரைடன், betty naomi friedan => பெட்டி நாஓமி ஃப்ரீடன், betty friedan => பெட்டி ஃப்ரேடன், betty => பெட்டி, bettor => பெட்டர்,