Tamil Meaning of betula neoalaskana
பெடுலா நியோஅலாஸ்கானா
Other Tamil words related to பெடுலா நியோஅலாஸ்கானா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of betula neoalaskana
- betula leutea => பெடுலா லுட்டியா
- betula lenta => பெட்டூலா லென்டா
- betula glandulosa => பெதுலா க்ளாண்ட்லோசா
- betula fontinalis => பிடூலா ஃபோண்டினாலிஸ்
- betula cordifolia => பெட்யுலா கோர்டிபோலிய்யா
- betula alleghaniensis => பெடுலா அல்லெகானியென்சிஸ்
- betula => பேடுலா
- betty naomi goldstein friedan => பெட்டி நாஒமி கோல்ட்ஸ்டைன் ஃப்ரைடன்
- betty naomi friedan => பெட்டி நாஓமி ஃப்ரீடன்
- betty friedan => பெட்டி ஃப்ரேடன்
- betula nigra => பெடுலா நிக்ரா
- betula papyrifera => பேப்பர் பிர்ச் மரம்
- betula pendula => பெட்டுலா பெண்டுலா
- betula populifolia => பெட்யுலா பொப்புலிஃபோலியா
- betula pubescens => பெட்டுலா ப்யூபெசென்ஸ்
- betulaceae => பெட்டுலேசி
- betulaceous => பெடுலேசியஸ்
- betulin => பெடுலின்
- betumble => கீழேவிழ
- betumbled => உருண்டு விழுந்தது
Definitions and Meaning of betula neoalaskana in English
betula neoalaskana (n)
Alaskan birch with white to pale brown bark
FAQs About the word betula neoalaskana
பெடுலா நியோஅலாஸ்கானா
Alaskan birch with white to pale brown bark
No synonyms found.
No antonyms found.
betula leutea => பெடுலா லுட்டியா, betula lenta => பெட்டூலா லென்டா, betula glandulosa => பெதுலா க்ளாண்ட்லோசா, betula fontinalis => பிடூலா ஃபோண்டினாலிஸ், betula cordifolia => பெட்யுலா கோர்டிபோலிய்யா,