Tamil Meaning of betula lenta
பெட்டூலா லென்டா
Other Tamil words related to பெட்டூலா லென்டா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of betula lenta
- betula glandulosa => பெதுலா க்ளாண்ட்லோசா
- betula fontinalis => பிடூலா ஃபோண்டினாலிஸ்
- betula cordifolia => பெட்யுலா கோர்டிபோலிய்யா
- betula alleghaniensis => பெடுலா அல்லெகானியென்சிஸ்
- betula => பேடுலா
- betty naomi goldstein friedan => பெட்டி நாஒமி கோல்ட்ஸ்டைன் ஃப்ரைடன்
- betty naomi friedan => பெட்டி நாஓமி ஃப்ரீடன்
- betty friedan => பெட்டி ஃப்ரேடன்
- betty => பெட்டி
- bettor => பெட்டர்
- betula leutea => பெடுலா லுட்டியா
- betula neoalaskana => பெடுலா நியோஅலாஸ்கானா
- betula nigra => பெடுலா நிக்ரா
- betula papyrifera => பேப்பர் பிர்ச் மரம்
- betula pendula => பெட்டுலா பெண்டுலா
- betula populifolia => பெட்யுலா பொப்புலிஃபோலியா
- betula pubescens => பெட்டுலா ப்யூபெசென்ஸ்
- betulaceae => பெட்டுலேசி
- betulaceous => பெடுலேசியஸ்
- betulin => பெடுலின்
Definitions and Meaning of betula lenta in English
betula lenta (n)
common birch of the eastern United States having spicy brown bark yielding a volatile oil and hard dark wood used for furniture
FAQs About the word betula lenta
பெட்டூலா லென்டா
common birch of the eastern United States having spicy brown bark yielding a volatile oil and hard dark wood used for furniture
No synonyms found.
No antonyms found.
betula glandulosa => பெதுலா க்ளாண்ட்லோசா, betula fontinalis => பிடூலா ஃபோண்டினாலிஸ், betula cordifolia => பெட்யுலா கோர்டிபோலிய்யா, betula alleghaniensis => பெடுலா அல்லெகானியென்சிஸ், betula => பேடுலா,