Tamil Meaning of betula papyrifera
பேப்பர் பிர்ச் மரம்
Other Tamil words related to பேப்பர் பிர்ச் மரம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of betula papyrifera
- betula nigra => பெடுலா நிக்ரா
- betula neoalaskana => பெடுலா நியோஅலாஸ்கானா
- betula leutea => பெடுலா லுட்டியா
- betula lenta => பெட்டூலா லென்டா
- betula glandulosa => பெதுலா க்ளாண்ட்லோசா
- betula fontinalis => பிடூலா ஃபோண்டினாலிஸ்
- betula cordifolia => பெட்யுலா கோர்டிபோலிய்யா
- betula alleghaniensis => பெடுலா அல்லெகானியென்சிஸ்
- betula => பேடுலா
- betty naomi goldstein friedan => பெட்டி நாஒமி கோல்ட்ஸ்டைன் ஃப்ரைடன்
Definitions and Meaning of betula papyrifera in English
betula papyrifera (n)
small American birch with peeling white bark often worked into e.g. baskets or toy canoes
FAQs About the word betula papyrifera
பேப்பர் பிர்ச் மரம்
small American birch with peeling white bark often worked into e.g. baskets or toy canoes
No synonyms found.
No antonyms found.
betula nigra => பெடுலா நிக்ரா, betula neoalaskana => பெடுலா நியோஅலாஸ்கானா, betula leutea => பெடுலா லுட்டியா, betula lenta => பெட்டூலா லென்டா, betula glandulosa => பெதுலா க்ளாண்ட்லோசா,