Tamil Meaning of baron jean baptiste joseph fourier
baron jean baptiste joseph fourier
Other Tamil words related to baron jean baptiste joseph fourier
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baron jean baptiste joseph fourier
- baron hugh caswall tremenheere dowding => பேரன் ஹியூ காஸ்வால் டிரெமன்ஹீர் டவுடிங்
- baron hermann ludwig ferdinand von helmholtz => பாரன் ஹெர்மன் லுட்விஜ் ஃபெர்டினாண்ட் வான் ஹெல்மோல்ட்ஸ்
- baron georges cuvier => பேரன் ஜார்ஜஸ் கியூவியர்
- baron friedrich wilhelm ludolf gerhard augustin von steuben => பேரன் ஃபிரெட்ரிக் வில்ஹெம் லுடோல்ஃப் கெர்ஹார்ட் அகஸ்டின் வோன் ஸ்டூபென்
- baron friedrich heinrich alexander von humboldt => பரோன் பிரெட்ரிக் ஹென்ரிக் அலெக்சாண்டர் வான் ஹம்போல்ட்
- baron d'holbach => பேரன் டி'ஹோல்பாக்
- baron de la brede et de montesquieu => பரோன் டி லா பிரெடே எட் டி மோண்டெஸ்கியூ
- baron clive of plassey => பிளாஸியின் பேரன் கிளைவ்
- baron clive => பேரன் கிளைவ்
- baron alexander von humboldt => பேரன் அலெக்சாண்டர் வோன் ஹம்போல்ட்
- baron karl maria friedrich ernst von weber => பாரன் கார்ல் மரியா பிரிட்ரிக் எர்னஸ் வெபர்
- baron karl wilhelm von humboldt => பரோன் கார்லில் வில்ஹெல்ம் வான் ஹம்போல்ட்
- baron lister => பரோன் லிஸ்டர்
- baron lloyd webber of sydmonton => சிட்மண்டனின் பேரன் லாயிட் வெப்பர்
- baron munchausen => பேரன் முன்ச்சாசென்
- baron olivier of birghton => பிரைட்டனின் பேரன் ஒலிவியர்
- baron richard von krafft-ebing => பேரன் ரிச்சார்ட் வான் கிராஃப்ட்-எபிங்
- baron snow of leicester => லீசெஸ்டர் பேரன் ஸ்னோ
- baron verulam => பரோன் வெரூலம்
- baron wilhelm von humboldt => பேரன் வில்ஹெம் வான் ஹம்போல்ட்
Definitions and Meaning of baron jean baptiste joseph fourier in English
baron jean baptiste joseph fourier (n)
French mathematician who developed Fourier analysis and studied the conduction of heat (1768-1830)
FAQs About the word baron jean baptiste joseph fourier
Definition not available
French mathematician who developed Fourier analysis and studied the conduction of heat (1768-1830)
No synonyms found.
No antonyms found.
baron hugh caswall tremenheere dowding => பேரன் ஹியூ காஸ்வால் டிரெமன்ஹீர் டவுடிங், baron hermann ludwig ferdinand von helmholtz => பாரன் ஹெர்மன் லுட்விஜ் ஃபெர்டினாண்ட் வான் ஹெல்மோல்ட்ஸ், baron georges cuvier => பேரன் ஜார்ஜஸ் கியூவியர், baron friedrich wilhelm ludolf gerhard augustin von steuben => பேரன் ஃபிரெட்ரிக் வில்ஹெம் லுடோல்ஃப் கெர்ஹார்ட் அகஸ்டின் வோன் ஸ்டூபென், baron friedrich heinrich alexander von humboldt => பரோன் பிரெட்ரிக் ஹென்ரிக் அலெக்சாண்டர் வான் ஹம்போல்ட்,