Tamil Meaning of baron d'holbach
பேரன் டி'ஹோல்பாக்
Other Tamil words related to பேரன் டி'ஹோல்பாக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baron d'holbach
- baron de la brede et de montesquieu => பரோன் டி லா பிரெடே எட் டி மோண்டெஸ்கியூ
- baron clive of plassey => பிளாஸியின் பேரன் கிளைவ்
- baron clive => பேரன் கிளைவ்
- baron alexander von humboldt => பேரன் அலெக்சாண்டர் வோன் ஹம்போல்ட்
- baron adrian => பரன் ஆட்ரியன்
- baron => பேரன்
- barometz => பேரோமீட்ஸ்
- barometry => வளிமண்டல அழுத்தம்
- barometrograph => பாரோமீட்டரோகிராஃப்
- barometrically => பரோமெட்ரிகல்
- baron friedrich heinrich alexander von humboldt => பரோன் பிரெட்ரிக் ஹென்ரிக் அலெக்சாண்டர் வான் ஹம்போல்ட்
- baron friedrich wilhelm ludolf gerhard augustin von steuben => பேரன் ஃபிரெட்ரிக் வில்ஹெம் லுடோல்ஃப் கெர்ஹார்ட் அகஸ்டின் வோன் ஸ்டூபென்
- baron georges cuvier => பேரன் ஜார்ஜஸ் கியூவியர்
- baron hermann ludwig ferdinand von helmholtz => பாரன் ஹெர்மன் லுட்விஜ் ஃபெர்டினாண்ட் வான் ஹெல்மோல்ட்ஸ்
- baron hugh caswall tremenheere dowding => பேரன் ஹியூ காஸ்வால் டிரெமன்ஹீர் டவுடிங்
- baron karl maria friedrich ernst von weber => பாரன் கார்ல் மரியா பிரிட்ரிக் எர்னஸ் வெபர்
- baron karl wilhelm von humboldt => பரோன் கார்லில் வில்ஹெல்ம் வான் ஹம்போல்ட்
- baron lister => பரோன் லிஸ்டர்
- baron lloyd webber of sydmonton => சிட்மண்டனின் பேரன் லாயிட் வெப்பர்
- baron munchausen => பேரன் முன்ச்சாசென்
Definitions and Meaning of baron d'holbach in English
baron d'holbach (n)
French philosopher (born in Germany) famous as being one of the first self-described atheists in Europe
FAQs About the word baron d'holbach
பேரன் டி'ஹோல்பாக்
French philosopher (born in Germany) famous as being one of the first self-described atheists in Europe
No synonyms found.
No antonyms found.
baron de la brede et de montesquieu => பரோன் டி லா பிரெடே எட் டி மோண்டெஸ்கியூ, baron clive of plassey => பிளாஸியின் பேரன் கிளைவ், baron clive => பேரன் கிளைவ், baron alexander von humboldt => பேரன் அலெக்சாண்டர் வோன் ஹம்போல்ட், baron adrian => பரன் ஆட்ரியன்,