Tamil Meaning of barometz
பேரோமீட்ஸ்
Other Tamil words related to பேரோமீட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barometz
- baron => பேரன்
- baron adrian => பரன் ஆட்ரியன்
- baron alexander von humboldt => பேரன் அலெக்சாண்டர் வோன் ஹம்போல்ட்
- baron clive => பேரன் கிளைவ்
- baron clive of plassey => பிளாஸியின் பேரன் கிளைவ்
- baron de la brede et de montesquieu => பரோன் டி லா பிரெடே எட் டி மோண்டெஸ்கியூ
- baron d'holbach => பேரன் டி'ஹோல்பாக்
- baron friedrich heinrich alexander von humboldt => பரோன் பிரெட்ரிக் ஹென்ரிக் அலெக்சாண்டர் வான் ஹம்போல்ட்
- baron friedrich wilhelm ludolf gerhard augustin von steuben => பேரன் ஃபிரெட்ரிக் வில்ஹெம் லுடோல்ஃப் கெர்ஹார்ட் அகஸ்டின் வோன் ஸ்டூபென்
- baron georges cuvier => பேரன் ஜார்ஜஸ் கியூவியர்
Definitions and Meaning of barometz in English
barometz (n.)
The woolly-skinned rhizoma or rootstock of a fern (Dicksonia barometz), which, when specially prepared and inverted, somewhat resembles a lamb; -- called also Scythian lamb.
FAQs About the word barometz
பேரோமீட்ஸ்
The woolly-skinned rhizoma or rootstock of a fern (Dicksonia barometz), which, when specially prepared and inverted, somewhat resembles a lamb; -- called also S
No synonyms found.
No antonyms found.
barometry => வளிமண்டல அழுத்தம், barometrograph => பாரோமீட்டரோகிராஃப், barometrically => பரோமெட்ரிகல், barometrical => பேரோமெட்ரிக், barometric pressure => வளிமண்டல அழுத்தம்,