Tamil Meaning of baron de la brede et de montesquieu
பரோன் டி லா பிரெடே எட் டி மோண்டெஸ்கியூ
Other Tamil words related to பரோன் டி லா பிரெடே எட் டி மோண்டெஸ்கியூ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baron de la brede et de montesquieu
- baron clive of plassey => பிளாஸியின் பேரன் கிளைவ்
- baron clive => பேரன் கிளைவ்
- baron alexander von humboldt => பேரன் அலெக்சாண்டர் வோன் ஹம்போல்ட்
- baron adrian => பரன் ஆட்ரியன்
- baron => பேரன்
- barometz => பேரோமீட்ஸ்
- barometry => வளிமண்டல அழுத்தம்
- barometrograph => பாரோமீட்டரோகிராஃப்
- barometrically => பரோமெட்ரிகல்
- barometrical => பேரோமெட்ரிக்
- baron d'holbach => பேரன் டி'ஹோல்பாக்
- baron friedrich heinrich alexander von humboldt => பரோன் பிரெட்ரிக் ஹென்ரிக் அலெக்சாண்டர் வான் ஹம்போல்ட்
- baron friedrich wilhelm ludolf gerhard augustin von steuben => பேரன் ஃபிரெட்ரிக் வில்ஹெம் லுடோல்ஃப் கெர்ஹார்ட் அகஸ்டின் வோன் ஸ்டூபென்
- baron georges cuvier => பேரன் ஜார்ஜஸ் கியூவியர்
- baron hermann ludwig ferdinand von helmholtz => பாரன் ஹெர்மன் லுட்விஜ் ஃபெர்டினாண்ட் வான் ஹெல்மோல்ட்ஸ்
- baron hugh caswall tremenheere dowding => பேரன் ஹியூ காஸ்வால் டிரெமன்ஹீர் டவுடிங்
- baron karl maria friedrich ernst von weber => பாரன் கார்ல் மரியா பிரிட்ரிக் எர்னஸ் வெபர்
- baron karl wilhelm von humboldt => பரோன் கார்லில் வில்ஹெல்ம் வான் ஹம்போல்ட்
- baron lister => பரோன் லிஸ்டர்
- baron lloyd webber of sydmonton => சிட்மண்டனின் பேரன் லாயிட் வெப்பர்
Definitions and Meaning of baron de la brede et de montesquieu in English
baron de la brede et de montesquieu (n)
French political philosopher who advocated the separation of executive and legislative and judicial powers (1689-1755)
FAQs About the word baron de la brede et de montesquieu
பரோன் டி லா பிரெடே எட் டி மோண்டெஸ்கியூ
French political philosopher who advocated the separation of executive and legislative and judicial powers (1689-1755)
No synonyms found.
No antonyms found.
baron clive of plassey => பிளாஸியின் பேரன் கிளைவ், baron clive => பேரன் கிளைவ், baron alexander von humboldt => பேரன் அலெக்சாண்டர் வோன் ஹம்போல்ட், baron adrian => பரன் ஆட்ரியன், baron => பேரன்,