Tamil Meaning of barbara hepworth
பார்பரா ஹெப்வொர்த்
Other Tamil words related to பார்பரா ஹெப்வொர்த்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barbara hepworth
- barbara => பார்பரா
- barbaic => பாரபாரிக்
- barbados-gooseberry vine => பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி
- barbados pride => பாரபடாஸ் கர்வம்
- barbados maidenhair => பார்படோஸ் மைடென்ஹேர்
- barbados gooseberry => பார்படோஸ் கடல்கொடி
- barbados dollar => பார்படாஸ் டாலர்
- barbados cherry => பார்படோஸ் செர்ரி
- barbados => பார்படோஸ்
- barbadoes => பார்படாஸ்
- barbara tuchman => பார்பரா டச்மேன்
- barbara ward => பார்பரா வார்ட்
- barbara wertheim tuchman => பார்பரா வர்திஹைம் டச்ச்மென்
- barbarea => பார்பரியா
- barbarea praecox => பார்பரீயா பிரிகாக்ஸ்
- barbarea verna => பார்பரியா வெர்னா
- barbarea vulgaris => பாரபரீயா வல்ஹாரிஸ்
- barbaresque => பார்பரேஸ்க்
- barbarian => காட்டுமிராண்டி
- barbaric => பார்பரிக்
Definitions and Meaning of barbara hepworth in English
barbara hepworth (n)
British sculptor (1902-1975)
FAQs About the word barbara hepworth
பார்பரா ஹெப்வொர்த்
British sculptor (1902-1975)
No synonyms found.
No antonyms found.
barbara => பார்பரா, barbaic => பாரபாரிக், barbados-gooseberry vine => பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி, barbados pride => பாரபடாஸ் கர்வம், barbados maidenhair => பார்படோஸ் மைடென்ஹேர்,