Tamil Meaning of barbados-gooseberry vine
பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி
Other Tamil words related to பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barbados-gooseberry vine
- barbados pride => பாரபடாஸ் கர்வம்
- barbados maidenhair => பார்படோஸ் மைடென்ஹேர்
- barbados gooseberry => பார்படோஸ் கடல்கொடி
- barbados dollar => பார்படாஸ் டாலர்
- barbados cherry => பார்படோஸ் செர்ரி
- barbados => பார்படோஸ்
- barbadoes => பார்படாஸ்
- barbadian => பாரபேடியன்
- barbacanage => பார்பகனேஜ்
- barbacan => பார்கேப்கான்
- barbaic => பாரபாரிக்
- barbara => பார்பரா
- barbara hepworth => பார்பரா ஹெப்வொர்த்
- barbara tuchman => பார்பரா டச்மேன்
- barbara ward => பார்பரா வார்ட்
- barbara wertheim tuchman => பார்பரா வர்திஹைம் டச்ச்மென்
- barbarea => பார்பரியா
- barbarea praecox => பார்பரீயா பிரிகாக்ஸ்
- barbarea verna => பார்பரியா வெர்னா
- barbarea vulgaris => பாரபரீயா வல்ஹாரிஸ்
Definitions and Meaning of barbados-gooseberry vine in English
barbados-gooseberry vine (n)
West Indian woody climber with spiny stems and numerous fragrant white flowers in panicles followed by small yellow to orange fruits
FAQs About the word barbados-gooseberry vine
பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி
West Indian woody climber with spiny stems and numerous fragrant white flowers in panicles followed by small yellow to orange fruits
No synonyms found.
No antonyms found.
barbados pride => பாரபடாஸ் கர்வம், barbados maidenhair => பார்படோஸ் மைடென்ஹேர், barbados gooseberry => பார்படோஸ் கடல்கொடி, barbados dollar => பார்படாஸ் டாலர், barbados cherry => பார்படோஸ் செர்ரி,