Tamil Meaning of barbados pride
பாரபடாஸ் கர்வம்
Other Tamil words related to பாரபடாஸ் கர்வம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barbados pride
- barbados-gooseberry vine => பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி
- barbaic => பாரபாரிக்
- barbara => பார்பரா
- barbara hepworth => பார்பரா ஹெப்வொர்த்
- barbara tuchman => பார்பரா டச்மேன்
- barbara ward => பார்பரா வார்ட்
- barbara wertheim tuchman => பார்பரா வர்திஹைம் டச்ச்மென்
- barbarea => பார்பரியா
- barbarea praecox => பார்பரீயா பிரிகாக்ஸ்
- barbarea verna => பார்பரியா வெர்னா
Definitions and Meaning of barbados pride in English
barbados pride (n)
East Indian tree with racemes of yellow-white flowers; cultivated as an ornamental
FAQs About the word barbados pride
பாரபடாஸ் கர்வம்
East Indian tree with racemes of yellow-white flowers; cultivated as an ornamental
No synonyms found.
No antonyms found.
barbados maidenhair => பார்படோஸ் மைடென்ஹேர், barbados gooseberry => பார்படோஸ் கடல்கொடி, barbados dollar => பார்படாஸ் டாலர், barbados cherry => பார்படோஸ் செர்ரி, barbados => பார்படோஸ்,