Tamil Meaning of barbados maidenhair
பார்படோஸ் மைடென்ஹேர்
Other Tamil words related to பார்படோஸ் மைடென்ஹேர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barbados maidenhair
- barbados pride => பாரபடாஸ் கர்வம்
- barbados-gooseberry vine => பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி
- barbaic => பாரபாரிக்
- barbara => பார்பரா
- barbara hepworth => பார்பரா ஹெப்வொர்த்
- barbara tuchman => பார்பரா டச்மேன்
- barbara ward => பார்பரா வார்ட்
- barbara wertheim tuchman => பார்பரா வர்திஹைம் டச்ச்மென்
- barbarea => பார்பரியா
- barbarea praecox => பார்பரீயா பிரிகாக்ஸ்
Definitions and Meaning of barbados maidenhair in English
barbados maidenhair (n)
named for a country house in Barbados where it was discovered
FAQs About the word barbados maidenhair
பார்படோஸ் மைடென்ஹேர்
named for a country house in Barbados where it was discovered
No synonyms found.
No antonyms found.
barbados gooseberry => பார்படோஸ் கடல்கொடி, barbados dollar => பார்படாஸ் டாலர், barbados cherry => பார்படோஸ் செர்ரி, barbados => பார்படோஸ், barbadoes => பார்படாஸ்,