Tamil Meaning of barbaic
பாரபாரிக்
Other Tamil words related to பாரபாரிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barbaic
- barbados-gooseberry vine => பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி
- barbados pride => பாரபடாஸ் கர்வம்
- barbados maidenhair => பார்படோஸ் மைடென்ஹேர்
- barbados gooseberry => பார்படோஸ் கடல்கொடி
- barbados dollar => பார்படாஸ் டாலர்
- barbados cherry => பார்படோஸ் செர்ரி
- barbados => பார்படோஸ்
- barbadoes => பார்படாஸ்
- barbadian => பாரபேடியன்
- barbacanage => பார்பகனேஜ்
- barbara => பார்பரா
- barbara hepworth => பார்பரா ஹெப்வொர்த்
- barbara tuchman => பார்பரா டச்மேன்
- barbara ward => பார்பரா வார்ட்
- barbara wertheim tuchman => பார்பரா வர்திஹைம் டச்ச்மென்
- barbarea => பார்பரியா
- barbarea praecox => பார்பரீயா பிரிகாக்ஸ்
- barbarea verna => பார்பரியா வெர்னா
- barbarea vulgaris => பாரபரீயா வல்ஹாரிஸ்
- barbaresque => பார்பரேஸ்க்
Definitions and Meaning of barbaic in English
barbaic (a.)
Of, or from, barbarian nations; foreign; -- often with reference to barbarous nations of east.
Of or pertaining to, or resembling, an uncivilized person or people; barbarous; barbarian; destitute of refinement.
FAQs About the word barbaic
பாரபாரிக்
Of, or from, barbarian nations; foreign; -- often with reference to barbarous nations of east., Of or pertaining to, or resembling, an uncivilized person or peo
No synonyms found.
No antonyms found.
barbados-gooseberry vine => பாரபடாஸ்-நெல்லிக்காய் கொடி, barbados pride => பாரபடாஸ் கர்வம், barbados maidenhair => பார்படோஸ் மைடென்ஹேர், barbados gooseberry => பார்படோஸ் கடல்கொடி, barbados dollar => பார்படாஸ் டாலர்,