Tamil Meaning of artichoke heart
ஆர்டிசோக் ஹார்ட்
Other Tamil words related to ஆர்டிசோக் ஹார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artichoke heart
- artichoke => ஆர்ட்டிசோக்
- artiad => ஆர்டியாட்
- arthurian legend => ஆர்த்ரியன் லெஜெண்ட்
- arthurian => ஆர்துரியன்
- arthur wellesley => ஆர்தர் வெல்லஸ்லி
- arthur tatum => ஆர்தர் டேட்டம்
- arthur tappan => ஆர்தர் டப்பன்
- arthur symons => ஆர்தர் சைமன்ஸ்
- arthur sullivan => ஆர்தர் சல்லிவன்
- arthur stanley jefferson laurel => ஆர்தர் ஸ்டான்லி ஜெஃபர்சன் லாரல்
- artichoke plant => ஆர்டிசோக் செடி
- article => கட்டுரை
- article of clothing => ஆடை
- article of commerce => வர்த்தக பொருள்
- article of faith => நம்பிக்கையின் கட்டுரை
- article of furniture => தளபாடங்களின் கட்டுரை
- articled => கட்டுரை
- articles of agreement => ஒப்பந்தத்தின் விதிமுறைகள்
- articles of confederation => கூட்டமைப்பின் விதிகள்
- articles of incorporation => சேர்க்கையின் கட்டுரைகள்
Definitions and Meaning of artichoke heart in English
artichoke heart (n)
the tender fleshy center of the immature artichoke flower
FAQs About the word artichoke heart
ஆர்டிசோக் ஹார்ட்
the tender fleshy center of the immature artichoke flower
No synonyms found.
No antonyms found.
artichoke => ஆர்ட்டிசோக், artiad => ஆர்டியாட், arthurian legend => ஆர்த்ரியன் லெஜெண்ட், arthurian => ஆர்துரியன், arthur wellesley => ஆர்தர் வெல்லஸ்லி,