Tamil Meaning of arthur wellesley
ஆர்தர் வெல்லஸ்லி
Other Tamil words related to ஆர்தர் வெல்லஸ்லி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of arthur wellesley
- arthur tatum => ஆர்தர் டேட்டம்
- arthur tappan => ஆர்தர் டப்பன்
- arthur symons => ஆர்தர் சைமன்ஸ்
- arthur sullivan => ஆர்தர் சல்லிவன்
- arthur stanley jefferson laurel => ஆர்தர் ஸ்டான்லி ஜெஃபர்சன் லாரல்
- arthur seymour sullivan => ஆர்தர் சீமோர் சல்லிவன்
- arthur schopenhauer => ஆர்தர் ஷோபன்ஹாவர
- arthur schlesinger jr. => ஆர்தர் ஷ்லெசிங்கர் ஜூனியர்
- arthur schlesinger => ஆர்தர் ஷ்லெசிங்கர்
- arthur rubinstein => ஆர்தர் ரூபின்ஸ்டைன்
- arthurian => ஆர்துரியன்
- arthurian legend => ஆர்த்ரியன் லெஜெண்ட்
- artiad => ஆர்டியாட்
- artichoke => ஆர்ட்டிசோக்
- artichoke heart => ஆர்டிசோக் ஹார்ட்
- artichoke plant => ஆர்டிசோக் செடி
- article => கட்டுரை
- article of clothing => ஆடை
- article of commerce => வர்த்தக பொருள்
- article of faith => நம்பிக்கையின் கட்டுரை
Definitions and Meaning of arthur wellesley in English
arthur wellesley (n)
British general and statesman; he defeated Napoleon at Waterloo; subsequently served as Prime Minister (1769-1852)
FAQs About the word arthur wellesley
ஆர்தர் வெல்லஸ்லி
British general and statesman; he defeated Napoleon at Waterloo; subsequently served as Prime Minister (1769-1852)
No synonyms found.
No antonyms found.
arthur tatum => ஆர்தர் டேட்டம், arthur tappan => ஆர்தர் டப்பன், arthur symons => ஆர்தர் சைமன்ஸ், arthur sullivan => ஆர்தர் சல்லிவன், arthur stanley jefferson laurel => ஆர்தர் ஸ்டான்லி ஜெஃபர்சன் லாரல்,