Tamil Meaning of arthurian
ஆர்துரியன்
Other Tamil words related to ஆர்துரியன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of arthurian
- arthur wellesley => ஆர்தர் வெல்லஸ்லி
- arthur tatum => ஆர்தர் டேட்டம்
- arthur tappan => ஆர்தர் டப்பன்
- arthur symons => ஆர்தர் சைமன்ஸ்
- arthur sullivan => ஆர்தர் சல்லிவன்
- arthur stanley jefferson laurel => ஆர்தர் ஸ்டான்லி ஜெஃபர்சன் லாரல்
- arthur seymour sullivan => ஆர்தர் சீமோர் சல்லிவன்
- arthur schopenhauer => ஆர்தர் ஷோபன்ஹாவர
- arthur schlesinger jr. => ஆர்தர் ஷ்லெசிங்கர் ஜூனியர்
- arthur schlesinger => ஆர்தர் ஷ்லெசிங்கர்
- arthurian legend => ஆர்த்ரியன் லெஜெண்ட்
- artiad => ஆர்டியாட்
- artichoke => ஆர்ட்டிசோக்
- artichoke heart => ஆர்டிசோக் ஹார்ட்
- artichoke plant => ஆர்டிசோக் செடி
- article => கட்டுரை
- article of clothing => ஆடை
- article of commerce => வர்த்தக பொருள்
- article of faith => நம்பிக்கையின் கட்டுரை
- article of furniture => தளபாடங்களின் கட்டுரை
Definitions and Meaning of arthurian in English
arthurian (a)
of or relating to King Arthur and the Knights of the Round Table
arthurian (a.)
Of or pertaining to King Arthur or his knights.
FAQs About the word arthurian
ஆர்துரியன்
of or relating to King Arthur and the Knights of the Round TableOf or pertaining to King Arthur or his knights.
No synonyms found.
No antonyms found.
arthur wellesley => ஆர்தர் வெல்லஸ்லி, arthur tatum => ஆர்தர் டேட்டம், arthur tappan => ஆர்தர் டப்பன், arthur symons => ஆர்தர் சைமன்ஸ், arthur sullivan => ஆர்தர் சல்லிவன்,