Tamil Meaning of arthur sullivan
ஆர்தர் சல்லிவன்
Other Tamil words related to ஆர்தர் சல்லிவன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of arthur sullivan
- arthur stanley jefferson laurel => ஆர்தர் ஸ்டான்லி ஜெஃபர்சன் லாரல்
- arthur seymour sullivan => ஆர்தர் சீமோர் சல்லிவன்
- arthur schopenhauer => ஆர்தர் ஷோபன்ஹாவர
- arthur schlesinger jr. => ஆர்தர் ஷ்லெசிங்கர் ஜூனியர்
- arthur schlesinger => ஆர்தர் ஷ்லெசிங்கர்
- arthur rubinstein => ஆர்தர் ரூபின்ஸ்டைன்
- arthur robert ashe => ஆர்தர் ராபர்ட் ஆஷ்
- arthur rimbaud => ஆர்தர் ரிம்பாட்
- arthur neville chamberlain => ஆர்தர் நெவில் சேம்பர்லின்
- arthur mitchell => ஆர்தர் மிட்செல்
- arthur symons => ஆர்தர் சைமன்ஸ்
- arthur tappan => ஆர்தர் டப்பன்
- arthur tatum => ஆர்தர் டேட்டம்
- arthur wellesley => ஆர்தர் வெல்லஸ்லி
- arthurian => ஆர்துரியன்
- arthurian legend => ஆர்த்ரியன் லெஜெண்ட்
- artiad => ஆர்டியாட்
- artichoke => ஆர்ட்டிசோக்
- artichoke heart => ஆர்டிசோக் ஹார்ட்
- artichoke plant => ஆர்டிசோக் செடி
Definitions and Meaning of arthur sullivan in English
arthur sullivan (n)
English composer of operettas who collaborated with the librettist William Gilbert (1842-1900)
FAQs About the word arthur sullivan
ஆர்தர் சல்லிவன்
English composer of operettas who collaborated with the librettist William Gilbert (1842-1900)
No synonyms found.
No antonyms found.
arthur stanley jefferson laurel => ஆர்தர் ஸ்டான்லி ஜெஃபர்சன் லாரல், arthur seymour sullivan => ஆர்தர் சீமோர் சல்லிவன், arthur schopenhauer => ஆர்தர் ஷோபன்ஹாவர, arthur schlesinger jr. => ஆர்தர் ஷ்லெசிங்கர் ஜூனியர், arthur schlesinger => ஆர்தர் ஷ்லெசிங்கர்,