Tamil Meaning of artiad
ஆர்டியாட்
Other Tamil words related to ஆர்டியாட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artiad
- arthurian legend => ஆர்த்ரியன் லெஜெண்ட்
- arthurian => ஆர்துரியன்
- arthur wellesley => ஆர்தர் வெல்லஸ்லி
- arthur tatum => ஆர்தர் டேட்டம்
- arthur tappan => ஆர்தர் டப்பன்
- arthur symons => ஆர்தர் சைமன்ஸ்
- arthur sullivan => ஆர்தர் சல்லிவன்
- arthur stanley jefferson laurel => ஆர்தர் ஸ்டான்லி ஜெஃபர்சன் லாரல்
- arthur seymour sullivan => ஆர்தர் சீமோர் சல்லிவன்
- arthur schopenhauer => ஆர்தர் ஷோபன்ஹாவர
- artichoke => ஆர்ட்டிசோக்
- artichoke heart => ஆர்டிசோக் ஹார்ட்
- artichoke plant => ஆர்டிசோக் செடி
- article => கட்டுரை
- article of clothing => ஆடை
- article of commerce => வர்த்தக பொருள்
- article of faith => நம்பிக்கையின் கட்டுரை
- article of furniture => தளபாடங்களின் கட்டுரை
- articled => கட்டுரை
- articles of agreement => ஒப்பந்தத்தின் விதிமுறைகள்
Definitions and Meaning of artiad in English
artiad (a.)
Even; not odd; -- said of elementary substances and of radicals the valence of which is divisible by two without a remainder.
FAQs About the word artiad
ஆர்டியாட்
Even; not odd; -- said of elementary substances and of radicals the valence of which is divisible by two without a remainder.
No synonyms found.
No antonyms found.
arthurian legend => ஆர்த்ரியன் லெஜெண்ட், arthurian => ஆர்துரியன், arthur wellesley => ஆர்தர் வெல்லஸ்லி, arthur tatum => ஆர்தர் டேட்டம், arthur tappan => ஆர்தர் டப்பன்,