Tamil Meaning of wire-heel
வயர்-குதி
Other Tamil words related to வயர்-குதி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wire-heel
- wire-haired terrier => வயர்-ஹேர் டெரியர்
- wirehaired terrier => வயர்ஹேயர்ட் டெரியர்
- wire-haired pointing griffon => வயர்-ஹெயர்டு பாயின்டிங் கிரிஃபன்
- wire-haired fox terrier => வயர்-ஹேயர்டு பாக்ஸ் டெரியர்
- wire-haired => கம்பி-முடி கொண்ட
- wirehair => வயர்ஹெயர்
- wiredrew => வயர்டுரோ
- wiredrawn => நீட்டிய இழுத்த
- wiredrawing => வயர் டிராயிங்
- wire-drawer => வயர் டிராயர்
- wireless => வயர்லெஸ்
- wireless fidelity => வயர்லெஸ் ஃபிடெலிட்டி
- wireless local area network => வயர்லெஸ் லோகல் ஏரியா நெட்ஒர்க்
- wireless telegraph => வயர்லெஸ் டெலிகிராஃப்
- wireless telegraphy => வயர்லெஸ் டெலிகிராஃபி
- wireless telephone => வயர்லெஸ் தொலைபேசி
- wireman => வயர்மேன்
- wire-puller => வயர்-புல்லர்
- wire-pulling => வயர்-டிராயிங்
- wirer => வயர் போடுபவர்
Definitions and Meaning of wire-heel in English
wire-heel (n.)
A disease in the feet of a horse or other beast.
FAQs About the word wire-heel
வயர்-குதி
A disease in the feet of a horse or other beast.
No synonyms found.
No antonyms found.
wire-haired terrier => வயர்-ஹேர் டெரியர், wirehaired terrier => வயர்ஹேயர்ட் டெரியர், wire-haired pointing griffon => வயர்-ஹெயர்டு பாயின்டிங் கிரிஃபன், wire-haired fox terrier => வயர்-ஹேயர்டு பாக்ஸ் டெரியர், wire-haired => கம்பி-முடி கொண்ட,