Gujarati Meaning of wire-heel
વાયર-હીલ
Other Gujarati words related to વાયર-હીલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wire-heel
- wire-haired terrier => વાયર-હેર ટેરિયર
- wirehaired terrier => વાયરહેયર્ડ ટેરિયર
- wire-haired pointing griffon => વાયર-હેયર્ડ પોઇન્ટિંગ ગ્રિફોન
- wire-haired fox terrier => વાયર-હેયર ફોક્સ ટેરિયર
- wire-haired => વાયરના વાળ
- wirehair => વાયરહેર
- wiredrew => વાયર્ડ્રો
- wiredrawn => तार खींचकर जोड़ी हुई
- wiredrawing => વાયરડ્રોઇંગ
- wire-drawer => તાર ખેંચવા વાળા
- wireless => વાયરલેસ
- wireless fidelity => વાયરલેસ ફિડેલિટી
- wireless local area network => વાયરલેસ લોકલ એરિયા નેટવર્ક
- wireless telegraph => વાયરલેસ ટેલિગ્રાફ
- wireless telegraphy => વાયરલેસ ટેલિગ્રાફી
- wireless telephone => વાયરલેસ ટેલિફોન
- wireman => વાયરમેન
- wire-puller => તાર ખેંચનાર
- wire-pulling => તાર ખેંચવા
- wirer => વાયરિંગ કરનાર
Definitions and Meaning of wire-heel in English
wire-heel (n.)
A disease in the feet of a horse or other beast.
FAQs About the word wire-heel
વાયર-હીલ
A disease in the feet of a horse or other beast.
No synonyms found.
No antonyms found.
wire-haired terrier => વાયર-હેર ટેરિયર, wirehaired terrier => વાયરહેયર્ડ ટેરિયર, wire-haired pointing griffon => વાયર-હેયર્ડ પોઇન્ટિંગ ગ્રિફોન, wire-haired fox terrier => વાયર-હેયર ફોક્સ ટેરિયર, wire-haired => વાયરના વાળ,