Tamil Meaning of wire-haired terrier
வயர்-ஹேர் டெரியர்
Other Tamil words related to வயர்-ஹேர் டெரியர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wire-haired terrier
- wirehaired terrier => வயர்ஹேயர்ட் டெரியர்
- wire-haired pointing griffon => வயர்-ஹெயர்டு பாயின்டிங் கிரிஃபன்
- wire-haired fox terrier => வயர்-ஹேயர்டு பாக்ஸ் டெரியர்
- wire-haired => கம்பி-முடி கொண்ட
- wirehair => வயர்ஹெயர்
- wiredrew => வயர்டுரோ
- wiredrawn => நீட்டிய இழுத்த
- wiredrawing => வயர் டிராயிங்
- wire-drawer => வயர் டிராயர்
- wiredraw => கம்பியை இழுத்தல்
- wire-heel => வயர்-குதி
- wireless => வயர்லெஸ்
- wireless fidelity => வயர்லெஸ் ஃபிடெலிட்டி
- wireless local area network => வயர்லெஸ் லோகல் ஏரியா நெட்ஒர்க்
- wireless telegraph => வயர்லெஸ் டெலிகிராஃப்
- wireless telegraphy => வயர்லெஸ் டெலிகிராஃபி
- wireless telephone => வயர்லெஸ் தொலைபேசி
- wireman => வயர்மேன்
- wire-puller => வயர்-புல்லர்
- wire-pulling => வயர்-டிராயிங்
Definitions and Meaning of wire-haired terrier in English
wire-haired terrier (n)
a terrier with wiry hair
FAQs About the word wire-haired terrier
வயர்-ஹேர் டெரியர்
a terrier with wiry hair
No synonyms found.
No antonyms found.
wirehaired terrier => வயர்ஹேயர்ட் டெரியர், wire-haired pointing griffon => வயர்-ஹெயர்டு பாயின்டிங் கிரிஃபன், wire-haired fox terrier => வயர்-ஹேயர்டு பாக்ஸ் டெரியர், wire-haired => கம்பி-முடி கொண்ட, wirehair => வயர்ஹெயர்,