Gujarati Meaning of william richard morris
વિલિયમ રિચાર્ડ મોરિસ
Other Gujarati words related to વિલિયમ રિચાર્ડ મોરિસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william richard morris
- william rehnquist => વિલિયમ રેહનકવિસ્ટ
- william randolph hearst => વિલિયમ રેન્ડોલ્ફ હર્સ્ટ
- william ralph inge => વિલિયમ રેલ્ફ ઇન્ગે
- william pitt => વિલિયમ પિટ
- william penn adair rogers => વિલિયમ પેન એડેયર રોજર્સ
- william penn => વિલિયમ પેન
- william patterson => વિલિયમ પેટરસન
- william of wykeham => વિલિયમ ઓફ વીકેમ
- william of orange => ઑરેঞ্જ ના વિલિયમ
- william of ockham => વીલિયમ ઓફ ઓકકમ
- william rose benet => વિલિયમ રોઝ બેનેટ
- william rowan hamilton => વિલિયમ રોવન હેમિલ્ટન
- william rufus => વિલીયમ રુફસ
- william s. burroughs => વિલિયમ એસ. બરો
- william s. gilbert => વિલિયમ એસ. ગિલ્બર્ટ
- william saroyan => વિલિયમ સેરોયન
- william schwenk gilbert => વિલિયમ શ્વેન્ક ગિલ્બર્ટ
- william seward burroughs => વિલિયમ સેવાર્ડ બરોઝ
- william shakespeare => વિલિયમ શેક્સપિયર
- william shakspere => વિલિયમ શેક્સપિયર
Definitions and Meaning of william richard morris in English
william richard morris (n)
British industrialist who manufactured automobiles and created a philanthropic foundation (1877-1963)
FAQs About the word william richard morris
વિલિયમ રિચાર્ડ મોરિસ
British industrialist who manufactured automobiles and created a philanthropic foundation (1877-1963)
No synonyms found.
No antonyms found.
william rehnquist => વિલિયમ રેહનકવિસ્ટ, william randolph hearst => વિલિયમ રેન્ડોલ્ફ હર્સ્ટ, william ralph inge => વિલિયમ રેલ્ફ ઇન્ગે, william pitt => વિલિયમ પિટ, william penn adair rogers => વિલિયમ પેન એડેયર રોજર્સ,