Gujarati Meaning of william seward burroughs
વિલિયમ સેવાર્ડ બરોઝ
Other Gujarati words related to વિલિયમ સેવાર્ડ બરોઝ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william seward burroughs
- william schwenk gilbert => વિલિયમ શ્વેન્ક ગિલ્બર્ટ
- william saroyan => વિલિયમ સેરોયન
- william s. gilbert => વિલિયમ એસ. ગિલ્બર્ટ
- william s. burroughs => વિલિયમ એસ. બરો
- william rufus => વિલીયમ રુફસ
- william rowan hamilton => વિલિયમ રોવન હેમિલ્ટન
- william rose benet => વિલિયમ રોઝ બેનેટ
- william richard morris => વિલિયમ રિચાર્ડ મોરિસ
- william rehnquist => વિલિયમ રેહનકવિસ્ટ
- william randolph hearst => વિલિયમ રેન્ડોલ્ફ હર્સ્ટ
- william shakespeare => વિલિયમ શેક્સપિયર
- william shakspere => વિલિયમ શેક્સપિયર
- william somerset maugham => વિલિયમ સોમરસેટ મૌગેમ
- william stanley jevons => વિલિયમ સ્ટેનલી જેવન્સ
- william strickland => વિલિયમ સ્ટ્રિકલેન્ડ
- william stubbs => વિલિયમ સ્ટબ્સ
- william styron => વિલિયમ સ્ટીરોન
- william sydney porter => વિલિયમ સિડની પોર્ટર
- william tatem tilden jr. => વિલીયમ ટેટમ ટિલ્ડેન જુનિયર
- william tecumseh sherman => વિલિયમ ટેકુમ્સે શેરમેન
Definitions and Meaning of william seward burroughs in English
william seward burroughs (n)
United States writer noted for his works portraying the life of drug addicts (1914-1997)
United States inventor who patented the first practical adding machine (1855-1898)
FAQs About the word william seward burroughs
વિલિયમ સેવાર્ડ બરોઝ
United States writer noted for his works portraying the life of drug addicts (1914-1997), United States inventor who patented the first practical adding machine
No synonyms found.
No antonyms found.
william schwenk gilbert => વિલિયમ શ્વેન્ક ગિલ્બર્ટ, william saroyan => વિલિયમ સેરોયન, william s. gilbert => વિલિયમ એસ. ગિલ્બર્ટ, william s. burroughs => વિલિયમ એસ. બરો, william rufus => વિલીયમ રુફસ,