Gujarati Meaning of william schwenk gilbert
વિલિયમ શ્વેન્ક ગિલ્બર્ટ
Other Gujarati words related to વિલિયમ શ્વેન્ક ગિલ્બર્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william schwenk gilbert
- william saroyan => વિલિયમ સેરોયન
- william s. gilbert => વિલિયમ એસ. ગિલ્બર્ટ
- william s. burroughs => વિલિયમ એસ. બરો
- william rufus => વિલીયમ રુફસ
- william rowan hamilton => વિલિયમ રોવન હેમિલ્ટન
- william rose benet => વિલિયમ રોઝ બેનેટ
- william richard morris => વિલિયમ રિચાર્ડ મોરિસ
- william rehnquist => વિલિયમ રેહનકવિસ્ટ
- william randolph hearst => વિલિયમ રેન્ડોલ્ફ હર્સ્ટ
- william ralph inge => વિલિયમ રેલ્ફ ઇન્ગે
- william seward burroughs => વિલિયમ સેવાર્ડ બરોઝ
- william shakespeare => વિલિયમ શેક્સપિયર
- william shakspere => વિલિયમ શેક્સપિયર
- william somerset maugham => વિલિયમ સોમરસેટ મૌગેમ
- william stanley jevons => વિલિયમ સ્ટેનલી જેવન્સ
- william strickland => વિલિયમ સ્ટ્રિકલેન્ડ
- william stubbs => વિલિયમ સ્ટબ્સ
- william styron => વિલિયમ સ્ટીરોન
- william sydney porter => વિલિયમ સિડની પોર્ટર
- william tatem tilden jr. => વિલીયમ ટેટમ ટિલ્ડેન જુનિયર
Definitions and Meaning of william schwenk gilbert in English
william schwenk gilbert (n)
a librettist who was a collaborator with Sir Arthur Sullivan in a famous series of comic operettas (1836-1911)
FAQs About the word william schwenk gilbert
વિલિયમ શ્વેન્ક ગિલ્બર્ટ
a librettist who was a collaborator with Sir Arthur Sullivan in a famous series of comic operettas (1836-1911)
No synonyms found.
No antonyms found.
william saroyan => વિલિયમ સેરોયન, william s. gilbert => વિલિયમ એસ. ગિલ્બર્ટ, william s. burroughs => વિલિયમ એસ. બરો, william rufus => વિલીયમ રુફસ, william rowan hamilton => વિલિયમ રોવન હેમિલ્ટન,