Gujarati Meaning of william pitt
વિલિયમ પિટ
Other Gujarati words related to વિલિયમ પિટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william pitt
- william penn adair rogers => વિલિયમ પેન એડેયર રોજર્સ
- william penn => વિલિયમ પેન
- william patterson => વિલિયમ પેટરસન
- william of wykeham => વિલિયમ ઓફ વીકેમ
- william of orange => ઑરેঞ্જ ના વિલિયમ
- william of ockham => વીલિયમ ઓફ ઓકકમ
- william of occam => વિલિયમ ઑફ ઓકેમ
- william nunn lipscom jr. => વિલિયમ નન લિપ્સકોમ જુનિયર
- william morris => વીલીયમ મોરિસ
- william mitchell => વિલિયમ મિશેલ
- william ralph inge => વિલિયમ રેલ્ફ ઇન્ગે
- william randolph hearst => વિલિયમ રેન્ડોલ્ફ હર્સ્ટ
- william rehnquist => વિલિયમ રેહનકવિસ્ટ
- william richard morris => વિલિયમ રિચાર્ડ મોરિસ
- william rose benet => વિલિયમ રોઝ બેનેટ
- william rowan hamilton => વિલિયમ રોવન હેમિલ્ટન
- william rufus => વિલીયમ રુફસ
- william s. burroughs => વિલિયમ એસ. બરો
- william s. gilbert => વિલિયમ એસ. ગિલ્બર્ટ
- william saroyan => વિલિયમ સેરોયન
Definitions and Meaning of william pitt in English
william pitt (n)
English statesman and son of Pitt the Elder (1759-1806)
English statesman who brought the Seven Years' War to an end (1708-1778)
FAQs About the word william pitt
વિલિયમ પિટ
English statesman and son of Pitt the Elder (1759-1806), English statesman who brought the Seven Years' War to an end (1708-1778)
No synonyms found.
No antonyms found.
william penn adair rogers => વિલિયમ પેન એડેયર રોજર્સ, william penn => વિલિયમ પેન, william patterson => વિલિયમ પેટરસન, william of wykeham => વિલિયમ ઓફ વીકેમ, william of orange => ઑરેঞ্જ ના વિલિયમ,