Gujarati Meaning of william gladstone
વિલિયમ ગ્લેડસ્ટોન
Other Gujarati words related to વિલિયમ ગ્લેડસ્ટોન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william gladstone
- william gilbert => વિલિયમ ગિલ્બર્ટ
- william fulbright => વિલિયમ ફુલબ્રાઇટ
- william frederick cody => વિલિયમ ફ્રેડરિક કોડી
- william franklin graham => વિલિયમ ફ્રેન્કલિન ગ્રેહામ
- william felton russell => વિલિયમ ફેલ્ટન રસેલ
- william faulkner => વિલિયમ ફોકનર
- william falkner => વિલિયમ ફૉકનર
- william f. cody => વિલિયમ એફ. કોડી
- william ewart gladstone => વિલિયમ ઇવર્ટ ગ્લેડસ્ટોન
- william edward burghardt du bois => વીલીયમ એડવર્ડ બર્ગહાર્ટ ડુ બોઇસ
- william golding => વિલિયમ ગોલ્ડિંગ
- william graham sumner => વિલિયમ ગ્રેહામ સમનર
- william green => વિલિયમ ગ્રીન
- william h. bonney => વિલિયમ એચ. બોની
- william harrison dempsey => વીલિયમ હેરિસન ડેમ્પસી
- william harrison hays => વિલિયમ હેરિસન હેયસ
- william harvey => વિલિયમ હાર્વે
- william hazlitt => વિલિયમ હેઝલિટ
- william henry => વિલિયમ હેન્રી
- william henry beveridge => વિલિયમ હેન્રી બેવરિજ
Definitions and Meaning of william gladstone in English
william gladstone (n)
liberal British statesman who served as prime minister four times (1809-1898)
FAQs About the word william gladstone
વિલિયમ ગ્લેડસ્ટોન
liberal British statesman who served as prime minister four times (1809-1898)
No synonyms found.
No antonyms found.
william gilbert => વિલિયમ ગિલ્બર્ટ, william fulbright => વિલિયમ ફુલબ્રાઇટ, william frederick cody => વિલિયમ ફ્રેડરિક કોડી, william franklin graham => વિલિયમ ફ્રેન્કલિન ગ્રેહામ, william felton russell => વિલિયમ ફેલ્ટન રસેલ,