Gujarati Meaning of william graham sumner
વિલિયમ ગ્રેહામ સમનર
Other Gujarati words related to વિલિયમ ગ્રેહામ સમનર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william graham sumner
- william golding => વિલિયમ ગોલ્ડિંગ
- william gladstone => વિલિયમ ગ્લેડસ્ટોન
- william gilbert => વિલિયમ ગિલ્બર્ટ
- william fulbright => વિલિયમ ફુલબ્રાઇટ
- william frederick cody => વિલિયમ ફ્રેડરિક કોડી
- william franklin graham => વિલિયમ ફ્રેન્કલિન ગ્રેહામ
- william felton russell => વિલિયમ ફેલ્ટન રસેલ
- william faulkner => વિલિયમ ફોકનર
- william falkner => વિલિયમ ફૉકનર
- william f. cody => વિલિયમ એફ. કોડી
- william green => વિલિયમ ગ્રીન
- william h. bonney => વિલિયમ એચ. બોની
- william harrison dempsey => વીલિયમ હેરિસન ડેમ્પસી
- william harrison hays => વિલિયમ હેરિસન હેયસ
- william harvey => વિલિયમ હાર્વે
- william hazlitt => વિલિયમ હેઝલિટ
- william henry => વિલિયમ હેન્રી
- william henry beveridge => વિલિયમ હેન્રી બેવરિજ
- william henry fox talbot => વિલિયમ હેન્રી ફોક્સ ટેલ્બોટ
- william henry gates => વિલિયમ હેન્રી ગેટ્સ
Definitions and Meaning of william graham sumner in English
william graham sumner (n)
United States sociologist (1840-1910)
FAQs About the word william graham sumner
વિલિયમ ગ્રેહામ સમનર
United States sociologist (1840-1910)
No synonyms found.
No antonyms found.
william golding => વિલિયમ ગોલ્ડિંગ, william gladstone => વિલિયમ ગ્લેડસ્ટોન, william gilbert => વિલિયમ ગિલ્બર્ટ, william fulbright => વિલિયમ ફુલબ્રાઇટ, william frederick cody => વિલિયમ ફ્રેડરિક કોડી,