Gujarati Meaning of william edward burghardt du bois
વીલીયમ એડવર્ડ બર્ગહાર્ટ ડુ બોઇસ
Other Gujarati words related to વીલીયમ એડવર્ડ બર્ગહાર્ટ ડુ બોઇસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william edward burghardt du bois
- william dudley haywood => વિલિયમ ડડલી હેવુડ
- william dean howells => વિલિયમ ડીન હાઉલ્સ
- william dawes => વિલિયમ ડોસ
- william cuthbert faulkner => વિલિયમ કુથબર્ટ ફોકનર
- william curtis => વીલિયમ કર્ટીસ
- william crookes => વિલિયમ ક્રૂક્સ
- william crawford gorgas => વિલિયમ ક્રોફર્ડ ગોર્ગાસ
- william cowper => વિલિયમ કાઉપર
- william congreve => વિલિયમ કોંગ્રીવ
- william claude dukenfield => વિલિયમ ક્લોડ ડ્યુકેનફિલ્ડ
- william ewart gladstone => વિલિયમ ઇવર્ટ ગ્લેડસ્ટોન
- william f. cody => વિલિયમ એફ. કોડી
- william falkner => વિલિયમ ફૉકનર
- william faulkner => વિલિયમ ફોકનર
- william felton russell => વિલિયમ ફેલ્ટન રસેલ
- william franklin graham => વિલિયમ ફ્રેન્કલિન ગ્રેહામ
- william frederick cody => વિલિયમ ફ્રેડરિક કોડી
- william fulbright => વિલિયમ ફુલબ્રાઇટ
- william gilbert => વિલિયમ ગિલ્બર્ટ
- william gladstone => વિલિયમ ગ્લેડસ્ટોન
Definitions and Meaning of william edward burghardt du bois in English
william edward burghardt du bois (n)
United States civil rights leader and political activist who campaigned for equality for Black Americans (1868-1963)
FAQs About the word william edward burghardt du bois
વીલીયમ એડવર્ડ બર્ગહાર્ટ ડુ બોઇસ
United States civil rights leader and political activist who campaigned for equality for Black Americans (1868-1963)
No synonyms found.
No antonyms found.
william dudley haywood => વિલિયમ ડડલી હેવુડ, william dean howells => વિલિયમ ડીન હાઉલ્સ, william dawes => વિલિયમ ડોસ, william cuthbert faulkner => વિલિયમ કુથબર્ટ ફોકનર, william curtis => વીલિયમ કર્ટીસ,