Gujarati Meaning of william ewart gladstone
વિલિયમ ઇવર્ટ ગ્લેડસ્ટોન
Other Gujarati words related to વિલિયમ ઇવર્ટ ગ્લેડસ્ટોન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william ewart gladstone
- william edward burghardt du bois => વીલીયમ એડવર્ડ બર્ગહાર્ટ ડુ બોઇસ
- william dudley haywood => વિલિયમ ડડલી હેવુડ
- william dean howells => વિલિયમ ડીન હાઉલ્સ
- william dawes => વિલિયમ ડોસ
- william cuthbert faulkner => વિલિયમ કુથબર્ટ ફોકનર
- william curtis => વીલિયમ કર્ટીસ
- william crookes => વિલિયમ ક્રૂક્સ
- william crawford gorgas => વિલિયમ ક્રોફર્ડ ગોર્ગાસ
- william cowper => વિલિયમ કાઉપર
- william congreve => વિલિયમ કોંગ્રીવ
- william f. cody => વિલિયમ એફ. કોડી
- william falkner => વિલિયમ ફૉકનર
- william faulkner => વિલિયમ ફોકનર
- william felton russell => વિલિયમ ફેલ્ટન રસેલ
- william franklin graham => વિલિયમ ફ્રેન્કલિન ગ્રેહામ
- william frederick cody => વિલિયમ ફ્રેડરિક કોડી
- william fulbright => વિલિયમ ફુલબ્રાઇટ
- william gilbert => વિલિયમ ગિલ્બર્ટ
- william gladstone => વિલિયમ ગ્લેડસ્ટોન
- william golding => વિલિયમ ગોલ્ડિંગ
Definitions and Meaning of william ewart gladstone in English
william ewart gladstone (n)
liberal British statesman who served as prime minister four times (1809-1898)
FAQs About the word william ewart gladstone
વિલિયમ ઇવર્ટ ગ્લેડસ્ટોન
liberal British statesman who served as prime minister four times (1809-1898)
No synonyms found.
No antonyms found.
william edward burghardt du bois => વીલીયમ એડવર્ડ બર્ગહાર્ટ ડુ બોઇસ, william dudley haywood => વિલિયમ ડડલી હેવુડ, william dean howells => વિલિયમ ડીન હાઉલ્સ, william dawes => વિલિયમ ડોસ, william cuthbert faulkner => વિલિયમ કુથબર્ટ ફોકનર,